De ce nu alege toata lumea sa parieze online?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

De ce nu alege toata lumea sa parieze online

De ce nu alege toata lumea sa parieze online

In Romania pariurile online au aparut acum mai bine de 10 ani. Cu toate acestea, mai sunt persoane, chiar mai multe decat ne asteptam, care prefera pariurile off-line. Si asta din mai multe motive.

Cel mai important motiv este acela ca lumea are dubii in ceea ce priveste tranzactiile online.

Evident, temerile sunt nefondate. Daca alte tranzactii online dintre dumneavoastra si vanzator pot fi riscante, neavand multe garantii ca vanzatorul va va vinde chiar produsul pe care vi-l doriti sau poate nici nu vi-l va mai vinde, aici puteti fi siguri ca banii depusi la inregistrarea la o casa de pariuri vor ajunge in contul dumneavoastra deschis la acea casa online. Sigur, daca este vorba despre o casa de care nu a auzit nici bunica, riscurile de a pierde banii depusi fara macar sa pariati sau de a nu-i putea scoate cresc.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

 

Insa sunt destule case de pariuri destul de cunoscute in care va puteti increde. Una dintre ele este Unibet. Imediat ce veti intra pe site, veti observa un lacat verde alaturi de adresa site-ului, lacat care are rolul de a va asigura ca tranzactiile dumneavoastra catre acea casa de pariuri sunt in deplina siguranta.

Atunci, de ce nu alege toata lumea sa parieze online si alege sa o faca offline?

Alte motive, valabil mai ales la persoanele trecute de o anumita varsta, sunt acelea ca nu dispun de un card, ca nu sunt familiarizati cu tehnologia, avand idei preconcepute sau ca, pur si simplu, doresc sa ia o gura de aer proaspat in detrimentul parierii confortabile de acasa, care poate fi realizata cu ajutorul a catorva clickuri. Daca, referitor la ultima varianta, nu condamnam pe nimeni in cazul in care prefera o plimbare in aer liber pana la agentie, una care poate include si socializare, referitor la celelalte puteti sa schimbati ceva.

Daca problema este cea a realizarii unui card pentru pariuri, puteti cere sa vi se realizeze asta la orice banca, iar cardul va va veni, de obicei, in decursul a 7 zile lucratoare. Cele mai folosite si acceptate carduri pentru pariuri sunt VISA si Mastercard. Daca nu sunteti familiarizati cu tehnologia, puteti ruga pe cineva sa va invete.

Noi nu putem sa intelegem de ce nu alege toata lumea sa parieze online, insa aceasta metoda de pariere are mult mai multe avantaje decat cea offline.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cum sa obtineti un card pentru pariuri? Probabil multi dintre cei ce vor sa parieze pe Internet au senzatia ca este greu de facut un card pentru pariuri, acesta necesitand multe costuri, timpul de procesare fiind unul lung. […]
  • Depunere prin card la Unibet In urma unui sondaj, casa de pariuri a reiesit ca este de departe cea mai bine vazuta de pariorii romani dintre cele licentiate. Nici nu este de mirare, avand in vedere oferta […]

Comentariile sunt inchise.