Se poate trai din pariuri sportive?

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Se poate trai din pariuri sportive?

Se poate trai din pariuri sportive?

Majoritatea utilizatorilor care incearca pentru prima data pariurile online isi imagineaza cum ar fi daca ar putea trai doar din pariuri sportive. Ar fi ideal asta, dar este un lucru foarte greu de realizat, chiar si in cazul pariorilor profesionisti.

In primul rand, sa spunem ca se poate trai din pariuri sportive in special daca pariati online.

In cazul pariurilor online, puteti plasa oricate pariuri doriti la orice ora din zi si din noapte. Este mai greu sa va imbogatiti daca frecventati agentiile offline de pariuri. Asta fiindca, de obicei, aici o persoana vine, plaseaza un pariu sau mai multe si mai soseste la acea agentie mai tarziu sau zilele urmatoare. Astfel este foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa obtii profit din pariuri sportive.

Sigur, sunt cazuri in care o persoana sau un utilizator online poate da lovitura, casigand un bilet pe care se afla o cota „bomba”. Acelea sunt cazuri fericite. Secretul castigurilor la pariuri, in opinia noastra, nu este plasarea mai multor meciuri pe bilet, dar nici parierea din jumatate in jumatate de ora.

Pentru a avea succes in aceasta industrie a pariurilor, trebuie sa studiati atent oferta unei zile, iar la inceputul ei sa va alegeti doua sau trei meciuri in care cunoasteti ambele echipe, intuitia spunandu-va ca un anumit rezultat va fi castigator 100%. Da, exact cum ati auzit. Multi pariori profesionisti tin prea putin cont de statistici, cat mai  degraba de intuitie. Sigur, daca cele doua se bat cap in cap, nu ar fi tocmai indicat sa plasati acel pariu. Ideea este ca statistica nu trebuie sa fie clar in favoarea acelei echipe pentru ca un pariu sa fie sigur.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

Daca sunteti un novice in ale pariurilor online, puteti profita din plin, inregistrandu-va la diferite case de pariuri. Este un bun inceput pentru a experimenta si, de ce nu, pentru a va construi, putin cate putin, banca. Asta fiindca majoritatea site-urilor serioase va vor intampina cu un bonus la inregistrare. Una dintre casele online cu cel mai mare bonus de inregistrare, vorbind aici exclusiv despre pariurile sportive, este 10Bet.com. Bonusul la inregistrare aici este de 50% pana la 200 euro. Evident, orice casa de pariuri dispune si de cerinte de rulaj pentru acel bonus, unele mai usoare, altele mai grele. Cu siguranta nu se poate trai din pariuri sportive doar din perspectiva bonusurilor, insa acesta este un mod excelent de a va incepe cariera de parior online.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.