Case de pariuri pentru romanii din Italia

Nota articolului: 8.8 / 10 din 4 voturi

Case de pariuri pentru romanii din Italia

Case de pariuri pentru romanii din Italia

In aceste zile am hotarat sa ne indreptam atentia si catre casele de pariuri din strainatate. Daca ieri am ajutat pariorii din Spania sa aleaga cele mai bune case de pariuri online din tara lor, astazi vom discuta despre case de pariuri pentru romanii din Italia.

Sunt cateva case de pariuri care nu au obtinut licenta pentru Italia si la care nu puteti paria. Cea mai buna casa online la care va puteti bucura de pariuri daca locuiti in Italia este williamhill. Aceasta dispune de una dintre cele mai bogate oferte de pariuri sportive de pe piata. In aceste zile gasiti o promotie unica, am putea spune, in care puteti prezice clasamentul final al sezonului 2015-2016. Mai multe detalii aflati accesand site-ul. In afara pariurilor sportive, casa online williamhill va ofera jocuri de cazino, de poker, lozuri razuibile etc. Nu in ultimul rand, aceasta casa de pariuri, ca oricare alta care se respecta, beneficiaza de platforma pentru mobil.

Una dintre alte case de pariuri pentru romanii din Italia este 10Bet.com.

Bonusul de inregistrare aici este de 50% pana la 200 euro. Pe langa acest bonus, casa de pariuri 10Bet.com va surprinde cu multe promotii interesante. In privinta metodelor de plata, acestea sunt destul de multe, 10Bet.com acoperind cam toate instrumentele de plata existente.

Case de pariuri pentru romanii din Italia destul de cunoscute sunt bwin si Unibet

Amandoua beneficiaza de o oferta foarte bogata in ceea ce priveste pariurile sportive si nu numai. De asemenea, ambele dispun de platforma pe mobil. Bwin dispune de multe metode de depunere, in vreme ce Unibet nu pune la dispozitie metoda de depunere prin Skrill, un portofel virtual destul de indragit. Cu siguranta insa Unibet se remarca prin alte lucruri, cum ar fi transmisiunile video. In sectiunea „Pariuri live” aveti programul transmisiunilor video pe 7 zile.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

De asemenea, la inregistrare Unibet va acorda un pariu fara risc. Astfel, daca primul pariu sportiv efectuat de dumneavoastra pe acest site este pierdut, vi se vor rambursa 50% pana la 150 lei. Casa online Unibet ne incanta si cu felurite promotii, care apar, de regula, inaintea fiecarui meci care sa atraga atentia intregii Europe sau chiar a intregii lumi.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Top 3 case de pariuri care accepta bitcoin Daca intr-un articol anterior am vazut ce este bitcoinul si cum poate fi folosit el, sa vedem acum si diversele case de pariuri care accepta bitcoin. Numarul acestora nu este prea […]
  • Oferte case pariuri online Spre deosebire de agentiile de cartier, care au toate aproximativ acelasi tipar, in cazul caselor de pariuri online aveti o mai mare libertate de alegere. Sunt unele case de pariuri […]

Comentariile sunt inchise.