Top 3 case pariuri care accepta Skrill

Nota articolului: 8.8 / 10 din 4 voturi

Top 3 case pariuri care accepta Skrill

Top 3 case pariuri care accepta Skrill

Vremea cand casele de pariuri puneau la dispozitie doar metoda depunerii cu al vostru card au apus, acum existand destule metode de plata. Una dintre ele ar fi Skrill sau Moneybookers.

Skrill este un portofel virtual care va permite sa trimiteti si sa primiti bani. Unul dintre avantajele fata de cardurile de credit/debit este acela ca veti astepta mai putin pentru ca o retragere de la o casa de pariuri sa ajunga in contul dumneavoastra Skrill. Popularitatea acestui portofel virtual este in continua crestere, mai ales in Europa. Daca doriti niste cifre, sa spunem ca peste 20 milioane de oameni din intreaga lume folosesc acest portofel virtual. La un asemea numar de utilizatori, nu credem ca mai este nevoie sa spunem ca puteti sa va simtiti in siguranta atunci cand folositi Skrill. Dar sa vedem top 3 case pariuri care accepta Skrill ca metoda de depunere.

Prima astfel de casa este Pinnacle Sports. Probabil stiti ca aceasta casa se axeaza pe sporturi americane, insa atunci cand vine vorba de plati, aceasta casa se achita cu succes. Depozitul nu este instantaneu, ci va trebui sa asteptati cateva minute pentru ca banii sa apara in cont. In schimb, plata vine in contul dumneavoastra Skrill in maxim jumatate de ora la cerere. Aceasta ar putea intarzia in cazul in care suma retrasa depaseste 7000 euro. Cat despre taxe, acestea nu exista la prima depunere intr-o luna. De la a doua, aceasta este de maxim 3%. 

A doua in topul nostru este sportingbet. Aici nu exista comision nici la depunere, dar nici la retragere. Atunci cand doriti sa folositi aceasta metoda pentru a face o retragere, suma de bani retrasa va fi disponibila in contul dumneavoastra Skrill in maxim 24 ore.

In top 3 case pariuri care accepta Skrill includem si 10Bet.com.

Nici la depunerile, dar nici la retragerile prin aceasta metoda de plata nu se percepe comision. Depunerea se face instant in contul de pariuri, iar suma retrasa ajunge in contul Skrill in termen de una sau maxim doua zile.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Metode de depunere la casele de pariuri online Inainte de a va inregistra la un site de pariuri, trebuie sa aveti in vedere multe aspecte legate de acesta. Printre ele, un rol important il joaca metodele de depunere. In privinta […]
  • Depunere pariuri Skrill Skrill a devenit in ultima perioada metoda preferata de depunere a pariorilor romani si nu numai. Skrill (cunoscut pana acum cativa ani ca Moneybookers) este un portofel virtual, in […]

Comentariile sunt inchise.