Top 3 case pariuri care accepta Paysafecard

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Top 3 case pariuri care accepta Paysafecard

Top 3 case pariuri care accepta Paysafecard

In afara cardurilor de credit si a portofelelor virtuale , mai exista o metoda de plata pe care casele de pariuri o pun la dispozitia utilizatorilor. Este vorba despre Paysafecard.

Numele doreste sa scoata in evidenta faptul ca tranzactiile cu acest card, daca il putem numi asa, sunt destul de sigure. Si, intr-adevar, sunt, alfel casele de pariuri nu puneau la dispozitia clientilor o metoda de depunere care sa reprezinte neincredere. Dar ce este Paysafecard si cum il putem achizitiona? El se poate gasi la orice punct de vanzare paysafecard si arata ca o cartela telefonica. Tu iti alegi suma de bani cu care iti vei incarca acest paysafecard (25, 50, 100 sau 300 RON). Apoi, ti se va da un card pe care sunt trecute 16 cifre. Pentru a depune la o casa de pariuri sau, pur si simplu, pentru a face o plata online, nu trebuie decat sa introduci cele 16 cifre in casuta aferenta. Nu poti efectua retrageri prin paysafecard, ci prin transfer bancar.

Prima din top 3 case pariuri care accepta Paysafecard, in opinia noastra, este Unibet.

La aceasta casa de pariuri nu se percep taxe, iar depozitul este instantaneu. Ca la orice retragere prin transfer bancar, si aici va dura ceva timp pana veti avea suma in contul dumneavoastra. Este vorba de minim 3 zile lucratoare, maxim 10. Partea buna este ca nu vi se percepe comision, iar suma minima de retras este 65 RON, mult mai mica decat la alte case pariuri.

Comision la retragerea prin transfer bancar nu percepe nici 10Bet.com. Sigur, asta nu inseamna ca nici banca nu o sa perceapa comision. Depunerea prin paysafecard este de minim 50 RON si se proceseaza instantaneu. Suma minima de retras prin transfer bancar este 50 euro, iar timpul in care banii vor fi intra in cont va fi intre 3 si 5 zile lucratoare.

Ultima in top 3 case pariuri care accepta paysafecard este bet365.

Nici aceasta nu percepe taxe la depunere, una care se efectueaza instantaneu. Suma minima de depunere este 20 lei. La retragerea prin cont bancar pot interveni mici taxe, in acest caz fiindu-va afisata suma retinuta inainte de a retragere. Suma minima de retras este 250 RON.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Metode de depunere la casele de pariuri online Inainte de a va inregistra la un site de pariuri, trebuie sa aveti in vedere multe aspecte legate de acesta. Printre ele, un rol important il joaca metodele de depunere. In privinta […]
  • Timp retragere Unibet Multi utilizatori sunt atrasi de oferta bogata sau de promotii cand isi fac cont la o casa de pariuri, insa pierd din vedere un aspect destul de important si anume timpul de […]

Comentariile sunt inchise.