Case pariuri care ofera cele mai mari cote

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Case pariuri care ofera cele mai mari cote

Case pariuri care ofera cele mai mari cote

Cand vine vorba de castigarea unei sume de bani, ar fi indicat sa speculam orice oportunitate, oricat de mica ar fi ea. Astfel de oportunitati intalnim la case pariuri care ofera cele mai mari cote sau, in orice caz, peste medie.

Este adevarat, diferenta nu este chiar atat de mare fata de cote celorlalte case de pariuri pentru acelasi eveniment, insa, pe masura ce (speram noi) veti castiga din ce in ce mai multe pariuri, va veti da seama de aceasta diferenta. Cand spunem case de pariuri, ne referim la cele online, fiindca, in cazul agentiilor de cartier, majoritatea cotelor sunt ridicol de mici. La fel de adevarat este si faptul ca putine case online isi asuma riscul de a oferi utilizatorilor cote peste medie.Vorbim aici despre un risc teoretic, fiindca, in practica, casele mari de pariuri stiu cum sa isi acopere aceste riscuri.

Sa nu deviem insa de la subiect si sa spunem ca prima dintre aceste case pariuri care ofera cele mai mari cote, in opinia noastra, este marathonbet.

Evident, ne referim la cote mai mari per total, fiindca ar fi ridicol sa credem ca aceasta casa de pariuri sau oricare alta ar oferi cele mai mari cote de pe piata pentru fiecare eveniment sportiv in parte. In afara cotelor mai mari decat media, marathonbet va invita sa pariati din aproximativ 35 sporturi. Probabil veti crede ca, avand cote mari si multe sporturi la dispozitie, oferta unui meci este saraca. Ei bine, nu. Este de ajuns sa spunem ca pentru un meci de fotbal dintr-un campionat de top aveti peste 200 variante de pariere. In cazul ligilor mai necunoscute aveti si aici pana la 50 variante de pariere. Insa nu doar fotbalul beneficiaza de o oferta bogata. De exemplu, in cazul turneelor de tenis importante avem peste 30 de optiuni de pariere la un eveniment. Marathonbet va pune la dispozitie chiar si pariuri pe sah, unde, culmea, gasiti mai mult de o varianta de pariu pe eveniment.

A doua casa de pariuri care ofera cote mari este Pinnacle Sports.

Diferenta dintre aceasta si marathonbet, in ceea ce privveste pariurile, este ca Pinnacle Sports dispune de o oferta saraca, una care se axeaza pe sporturile americane si care contine rezultatul final, handicapuri asiatice si total goluri/puncte. Poate cotele sunt, in medie, ceva mai mari decat la marathonbet, insa oferta saraca a facut sa plasam aceasta casa de pariuri pe locul secund.

Daca am vorbit de cea mai cunoscuta casa pentru non-europeni, sa vorbim acum de cea mai cunoscuta pentru europeni. Este vorba despre bet365. Aceasta ocupa ultimul loc pe podium daca ne referim la case pariuri care ofera cele mai mari cote. Oferta la bet365 este foarte bogata, atat la pariurile pre-meci, cat si la cele live, iar cotele sunt destul de atragatoare, mai mari decat ale majoritatii caselor de pariuri.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Oferte case pariuri online Spre deosebire de agentiile de cartier, care au toate aproximativ acelasi tipar, in cazul caselor de pariuri online aveti o mai mare libertate de alegere. Sunt unele case de pariuri […]
  • Case pariuri cu oferte bogate fotbal Niciun sport nu este la fel de popular in Europa decat fotbalul. Sigur, aici generalizam, nu ne referim la fiecare tara europeana in parte. Drept urmare, la majoritatea caselor de […]

Comentariile sunt inchise.