Obtinerea unui cont Skrill

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Obtinerea unui cont Skrill

Obtinerea unui cont Skrill

Foarte multe case de pariuri au inceput sa adopte Skrill ca metoda de plata. Skrill, fostul Moneybookers, este un portofel virtual, folosit de mai bine de 35 000 000 de oameni in intreaga lume. Europa este continentul care foloseste mai des aceaasta metoda de plata. Asta datorita sigurantei prezentate de acest portofel virtual, insa si datorita facilitatii creerii unui cont nou.

Primul pas in obtinerea unui cont Skrill este sa completati niste date.

Intai de toate, trebuie sa intrati pe site-ul oficial Skrill. Apoi selectati butonul „Sign up” aflat in coltul din dreapta sus al ecranului. In acest moment sunteti la doar doi pasi de obtinerea unui cont Skrill. La primul pas este necesar sa va completati informatiile personale, iar la al doilea e-mailul, data nasterii si parola pe care o doriti pentru a accesa contul. Apoi selectati butonul „Accept and create account” , iar contul dumneavoastra Skrill este creat.

In acest moment putem primi bani de oriunde folosind metoda Skrill, insa pentru a-i putea retrage ne trebuie un card de credit/debit, sau, pur si simplu, un cont bancar. Pentru asta mergeti in „My account” si selectati tabul „Carduri si conturi bancare”, apoi „Adaugati card de credit sau de debit” sau „Adaugati cont bancar”. Mastercard si VISA sunt cele mai intalnite carduri acceptate de Skrill. Celelalte 3 sunt American Express, Diners Club si JCB. Asadar, vom ramane la Mastercard si VISA. Pentru a adauga cardul, trebuie sa scrieti numarul lui, data expirarii si acel CSC (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului). Daca doriti sa adaugati doar un cont bancar, selectati butonul aferent. Apoi trebuie introduse codurile IBAN si SWIFT.

Dupa aceea, trebuie sa va confirmati cardul/contul. Pentru asta, Skrill va va retine o suma de bani intre 1 si 3 euro, pe care o va elibera imediat dupa ce va fi confirmat cardul. Suma va aparea pe extrasul de cont dupa aproximativ o saptamana. Tot ce trebuie sa faceti este sa cereti extrasul, iar in casuta aferenta sumei retinute, pe site-ul Skrill, trebuie sa treceti exact suma care va apare pe extrasul de cont. Dupa ce ati efectuat aceasta operatiune, cardul este verificat, putand apoi sa efectuati orice tranzactie doriti.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.