Securitatea banilor in pariurile online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Securitatea banilor in pariurile online

Securitatea banilor in pariurile online

Cand vine vorba despre securitatea banilor in pariurile online, nu putini sunt cei care devin tematori si prefera sa nu investeasca. De altfel, aceasta este una dintre principalele cauze pentru care inca se mai plaseaza pariuri la agentiile de cartier.

Cei care se tem ca aceste case de pariuri nu sunt destul de sigure ar fi bine sa renunte la idee. Sigur, nu includem aici neaparat orice casa online, printre ele putandu-se afla si cateva al caror scop exclusiv este acela de a va lua banii. Nu credem insa ca se mai preteaza cineva la asa ceva. In orice caz, este clar ca aceste case care nu prezinta incredere nu sunt promovate pe nicaieri, putandu-le gasi doar cautandu-le pe google.

Securitatea banilor in pariurile online este un subiect tratat insa cu destul de multa seriozitate de casele de pariuri.

Nu exista casa de pariuri cunoscuta si promovata care sa nu garanteze pentru acest lucru. Sigur, sunt si cateva cazuri, extrem de rare, in care pot fi intampinate probleme privind retragerea banilor. Majoritatea cazurilor insa vin ca urmare a observarii de catre casa de pariuri a unor actiuni necurate in ceea ce priveste utilizatorul si contul sau, mai degraba, conturile sale. Pentru ca, nu de putine ori, un utilizator isi creeaza doua sau mai multe conturi, lucru care, evident, contravine regulamentului caselor de pariuri.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Daca ar fi sa exprimam in procente, casele „tepare” despre care am vorbit mai sus reprezinta 2-3% din total. Celelalte sunt foarte sigure in ceea ce priveste depunerea si retragerea de bani, unele tinand chiar sa afiseze acest lucru, explicand in detaliu toata procedura. Una dintre acestea case online este Unibet.

Probabil ati observat deja ca in stanga adresei apare un lacatel verde, care simbolizeaza faptul ca site-ul Unibet este 100%% sigur.

Daca doriti sa aflati mai multe, mergeti pana in josul paginii, acolo unde veti gasi sectiunea „Security Information” (Informatii de securitate). Aici veti gasi amanuntit tot ce vreti sa aflati despre protectia datelor dumneavoastra, dar si despre securitatea banilor in pariurile online, cat si despre criptare. De asemenea, aici se explica care este rolul software-ului in jocurile de poker, cazino, bingo si jocuri.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cum sa alegi cea mai buna casa de pariuri online? Fie ca esti incepator in ale pariatului online sau nu, o casa online pe placul tau este destul de greu de gasit, asta daca esti pretentios. Sigur, multe dintre casele de pariuri […]
  • O promotie pe zi: 6.12.2014 Probabil toata lumea a auzit de noua oferta Unibet , care a devenit deja o traditie in ultimii ani. Este vorba despre o promotie pe zi, din 1 pana pe 24 decembrie. Pana acum ne-au fost […]

Comentariile sunt inchise.