Ultimul meci al lui Floyd Mayweather

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Ultimul meci al lui Floyd Mayweather

Ultimul meci al lui Floyd Mayweather

Desi multa lume spera lunile trecute la inca un meci intre Mayweather si Pacquiao, existand destule premise ca acest lucru sa se intample, se pare ca maine dimineata vom asista la ultimul meci al lui Floyd Mayweather.

Cu 48 victorii din tot atatea meciuri, dintre care 26 prin knock-out, Mayweather a obtinut, pe parcursul carierei, toate centurile importante din boxul profesionist. Toate luptele sale s-au desfasurat in SUA, tara sa natala, iar acesta nu va face exceptie. Adversarul lui Floyd va fi americanul Andre Berto, nu mai putin de 3 titluri fiind puse in joc. Berto, poreclit „Bestia”, are 32 ani, impliniti in urma cu 5 zile, bifand 33 lupte. Dintre acestea, in 30 a iesit invingator, reusind 23 de knock-outuri. Atentie insa, cele 3 infrangeri au venit in ultimele 6 partide. Ca si Mayweather, Andre Berto a boxat si el numai in SUA. Pe 4 august s-a dat publicitatii ca Berto va avea onoarea de a pune punct carierei de pugilist a lui Mayweather.

Ultimul meci al lui Floyd Mayweather are parte de o atentie sporita la casa de pariuri Unibet.

Aceasta nu ii da nicio sansa lui Andre Berto, cotandu-l pe Floyd cu 1.01. Cota ca un knock-out sa se petreaca inainte de runda a patra este de 10.0, iar ca el sa se petreaca inainte de runda a zecea este 3.00. Mayweather a castigat ultimele 6 lupte prin decizie unanima sau majoritara. Cota ca Mayweather sa castige la puncte si in aceasta partida este 1.5. De cand a trecut la luptele in 12 runde, Mayweather si-a facut knock-out adversarul, de cele mai multe ori, in a doua jumatate a meciului. Daca doriti sa plasati un pariu pe un knock-out al lui Floyd, intre rundele 7 si 9 este cel mai probabil ca el sa se intample. Asta cel putin daca ne luam dupa Unibet, care ofera o cota de 7.5 acestui pariu. Desigur, aveti ocazia de a pronostica exact runda in care Mayweather va face knock-outul. Ne e greu sa credem ca Berto il va pune la podea pe Mayweather. Doar daca antrenorul lui Berto nu va arunca o coaja de banana in ring, iar Floyd va aluneca pe ea.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Ultimul meci al lui Floyd Mayweather este o ocazie ca Unibet sa apeleze la pariuri mai traznite.

Unul dintre ele ar fi cel conform carora unul dintre jucatori va produce un knock-out in primele 60 secunde. Cota ca Mayweather sa faca asta este 101.0, pentru Berto stabilindu-se o cota de 301.0.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.