Primul pariu online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Primul pariu online

Primul pariu online

Sunteti obisnuit sa pariati la agentiile de cartier, insa un prieten v-a spus sau chiar dumneavoastra ati cercetat si ati descoperit ca a paria online este mult mai avantajos? Atunci nu mai ezitati sa inaintati demersurile pentru a efectua primul pariu online.

Pentru a face asta, aveti nevoie de un card de pariuri, preferabil VISA sau Mastercard, carduri acceptate de un numar foarte mare de case de pariuri. Dupa ce soseste cardul, in aproximativ o saptamana de la cerere, va puteti inregistra la o casa online, inregistrare ce nu dureaza mai mult de 3 minute. Pentru a exemplifica cum se pariaza online, vom lua o casa de pariuri consacrata si anume Unibet. Oferta de pariuri la aceasta casa este una foarte bogata, dar, cu siguranta, nu doar oferta va va atrage la aceasta casa.

Insa sa revenim la ce ne intereseaza in acest articol si anume primul pariu online.

Inca din momentul in care intrati pe site, observati iin stanga paginii o lista care contine peste 25 sporturi. Pentru a vedea oferta unui anumit sport este de ajuns sa-l selectati, dupa care va va aparea o sublista cu toate evenimentele din viitorul apropiat ale acelui sport. Selectati un eveniment, spre exemplu Premier League din Anglia, in categoria fotbal si veti observa ca vor aparea meciurile urmatoarei etape.

Unibet

Totodata, veti vedea ca un meci din Premier League are peste 100 variante de pariere. Alegeti una dintre acele variante prin selectarea ei. Veti observa ca selectia a aparut pe biletul dumneavoastra de pariuri. Apoi introduceti miza in chenarul aferent, mai jos aparand castigul potential. Daca sunteti multumit de acesta, apasati butonul „Plasare pariu” si, in acest moment, v-ati marcat debutul in pariurile online. Daca insa doriti un castig potential mai mare utilizand aceeasi miza, repetati procedeul, in sensul ca mai puteti plasa pe bilet pana la 11 meciuri, in afara de cel pe care tocmai l-ati bifat. Puteti plasa pe acel bilet orice alt meci doriti, neexistand vreo restrictie. In acest caz, biletul se numeste unul combinat, iar toate pronosticurile pe care le-ati plasat pe bilet trebuie sa fie corecte pentru a castiga. Tineti minte: cota totala este produsul tuturor cotelor de pe bilet.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Case pariuri care ofera cele mai mari cote Cand vine vorba de castigarea unei sume de bani, ar fi indicat sa speculam orice oportunitate, oricat de mica ar fi ea. Astfel de oportunitati intalnim la case pariuri care ofera cele […]
  • Pariuri live online Unibet Cei ce au intrat cel putin o data pe site-ul au putut vedea oferta bogata de pariuri sportive, insa si optiunile de pariere pe un anumit eveniment. Un alt punct forte al casei de […]

Comentariile sunt inchise.