Minorii nu au voie sa parieze

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Minorii nu au voie sa parieze

Minorii nu au voie sa parieze

Ca orice alta activitate care implica o suma de bani si care ar putea deveni, pana la urma, un viciu, minorii nu au voie sa parieze. Din pacate, cativa dintre ei reusesc, intr-un fel sau altul, sa plaseze pariuri.

La agentiile de cartier fenomenul este mai des raspandit decat in cazul pariurilor online. Asta fiindca aici nu ai nevoie de card de credit, tot ce trebuie sa faci pentru a paria fiind sa-i oferi banii casieritei. Teoretic, aceasta ar trebui sa iti ceara cartea de identitate, pentru a vedea daca esti major, insa, in multe dintre cazuri, nu se face o asemenea verificare. Adolescentii minori nu se opresc insa doar aici, ci multi dintre ei profita de bunavointa casieritelor pentru a juca la aparatele care se gasesc in orice agentie.

Nu rata bonusul de 900 RON oferit de 10Bet pentru prima inregistrare!

In ceea ce priveste pariurile online, regulile sunt mai stricte, lucru pentru care foarte putini sunt minorii ce se incumeta sa plaseze pariuri.

Chiar daca la inregistrare acestia trec date eronate, inainte de a putea retrage banii, li se va cere un act care sa dovedeasca faptul ca au peste 18 ani. Sigur, pot fi si tineri care nu doresc neaparat sa poata retrage banii, cat sa plaseze pariuri, pentru a-si testa abilitatile in domeniu.

Daca este sa cautam o casa de pariuri care sa aiba parte de verificari „la sange” inainte de prima retragere, o vom nominaliza pe 10Bet.com. In afara actului de identitate pe care il cer majoritatea caselor de pariuri, aceasta mai solicita sa trimiteti si o copie dupa extrasul de cont si, eventual, o copie cu poza cardului vostru sau una dupa o factura in care sa se vada numele dumneavoastra.

Desi minorii nu au voie sa parieze, acestia pot apela un adult care sa ii ajute cu datele cardului sau si care sa efectueze toate operatiunile necesare pentru o retragere.

In acest fel adolescentii pot paria fara probleme. Acest lucru este imposibil de detectat de o casa de pariuri online.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.