Pariuri handbal masculin HCM Baia Mare vs Schaffhausen

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri handbal masculin HCM Baia Mare vs Schaffhausen

Pariuri handbal masculin HCM Baia Mare vs Schaffhausen

Formatul grupelor VELUX Champions League din acest sezon este unul interesant, prin asta dorindu-se ca diferentele dintre echipele care se intalnesc in grupa sa nu fie chiar atat de mari.

HCM Baia Mare face parte din categoria echipelor slabe, trebuie sa recunoastem, astfel aceasta fiind repartizata in grupa D, alaturi de adversare precum Elverum, Metalurg, Motor Zaporoje, Schaffhausen si Skjern. Din cele 6 echipe, primele doua se vor califica in play-off. In prima runda baimarenii au pierdut cu 28-32 in deplasare in fata lui Skjern, Sadoveac fiind cel mai bun marcator al formatiei noastre, cu 8 reusite. HCM Baia Mare a beneficiat insa doar de o lovitura de la 7m, transformata, in vreme ce Skjern a avut 6, dintre care 4 au fost fructificate. Probabil aici s-a facut diferenta.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

In a doua etapa insa, am asistat la o victorie a baimarenilor, victorie care ne-a reaprins sperantele la un loc in play-off. Formatia noastra a trecut pe teren propriu cu 35-30 de Motor Zaporoje. Ivancsik a fost principalul marcator al meciului, cu 11 reusite. Astfel, dupa doua jocuri HCM Baia Mare este pe pozitia secunda, la egalitate de puncte cu Motor Zaporoje, Metalurg si Elverum. Pe prima pozitie este Skjern, cu maximum de puncte, pe ultima fiind Schaffhausen, fara vreun punct. Duminica o vom intalni pe teren propriu pe Schaffhausen, formatie care a pierdut pe teren propriu contra lui Elverum cu 30-31 si in deplasare cu Metalurg, scor 24-28.

Casa online Unibet ofera cateva pariuri handbal masculin HCM Baia Mare vs Schaffhausen.

Cu siguranta insa ca pana la ora meciului aceasta ne va propune mai multe variante de pariere. Baimarenii porrnesc favoriti in aceasta partida, avand o cota de 1.63. Elvetienii au o cota de 2.75, o remiza fiind apreciata cu o cota de 10.0. Cota la pariuri handbal masculin HCM Baia Mare vs Schaffhausen ca oaspetii sa nu invinga la pauza este de 1.42. Daca ne-ati intreba pe noi, acest pariu ni s-ar parea mai sigur decat o victorie la final a gazdelor. Sezonul trecut, Schaffhausen a obtinut o remiza, suferind 4 infrangeri in cele 5 deplasari de Champions League.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.