Promotie Unibet Insulele Feroe vs Romania

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Promotie Unibet Insulele Feroe vs Romania

Promotie Unibet Insulele Feroe vs Romania

Cu foarte mari emotii, Romania ocupa in continuare pozitia secunda in grupa, o victorie cu Insulele Feroe calificandu-ne direct la EURO2016.

Casa de pariuri Unibet incearca sa profite de interesul romanilor pentru aceasta partida, oferind pariorilor o promotie destul de interesanta. Pentru a profita de aceasta trebuie sa plasati un pariu pe marele meci de minim 50 lei inaintea inceperii lui, pe o cota de minim 1.4. Asta dupa ce veti opta pentru promotie, optiunea gasindu-se pe pagina ei. Puteti plasa si un bilet de minim 50 lei cu mai multe meciuri, printre care sa se gaseasca si acesta.

Dupa ce efectuam pariul, avem un motiv in plus sa speram ca romanii vor invinge, daca se poate la o diferenta cat mai mare. Asta fiindca pentru fiecare gol inscris de tricolori, aceasta promotie Unibet Insulele Feroe vs Romania ne va rasplati cu un pariu gratuit de 25 lei. Acestea vor fi oferite separat, nu cumulat. Astfel, daca Romania va invinge cu 5-1, ipotetic vorbind, veti primi 5 pariuri gratuite a cate 25 lei, nu unul insumand 125 lei. Promotia este valabila pana la inceputul meciului (duminica, ora 19:00).

Pariurile live, fie ca sunt plasate inainte ca meciul sa inceapa, nu sunt valabile pentru aceasta promotie Unibet Insulele Feroe vs Romania.

Primul pariu gratuit va fi valabil pentru o saptamana, al doilea, daca va fi cazul, pentru doua saptamani, al treilea pentru trei saptamani etc. Atentie, doua pariuri gratuite nu pot fi rulate simultan. Abia dupa finalizarea meciului/meciurilor pe care ati plasat primul pariu gratuit (fara risc), il puteti folosi pe al doilea si tot asa.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Aceste pariuri vor fi acordate, daca va fi cazul, in cursul zilei de luni, 12 octombrie. Bonusul primit de pe urma pariului fara risc trebuie rulat de 3 ori la pariurile sportive si de 25 ori la cazino, dupa care poate fi retras. Inainte de a va entuziasma prea tare de aceasta promotie Unibet Insulele Feroe vs Romania, va amintim ca tricolorii au marcat un singur gol in ultimele 4 partide si acela in prelungiri, in turul cu Feroe invingand doar cu 1-0.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariu gratuit Calendar Festiv Unibet Daca in prima zi a Calendarului Festiv Unibet, unul care ofera o promotie in fiecare zi a lunii Decembrie, pana de Craciun, a fost vorba de rotiri gratuite, acum nu mai avem un […]
  • Promotie Unibet tenis Turneul Campioanelor Cu ocazia ultimului turneu WTA al sezonului, casa de pariuri ofera o promotie destinata exclusiv utilizatorilor romani. Dupa cum puteti deduce, in aceasta promotie Unibet tenis […]

Comentariile sunt inchise.