Promotie cupe europene 888sport

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Promotie cupe europene 888sport

Promotie cupe europene 888sport

In aceasta perioada, diverse case de pariuri, printre care si 888 Sports, ne-au obisnuit cu diverse promotii. Casa online de care am vorbit mai devreme nu si-a terminat inca ofertele.

Dupa promotia extrem de tentanta cu meciurile din Premier League, dar si cea privind Campionatul Mondial de rugby, avem si o promotie cupe europene 888sport.

Astfel, veti castiga mai mult daca biletul va contine 3 sau mai multe partide din Champions League si/sau Europa League. Cota minima a fiecarui pariu de pe bilet trebuie sa fie 1.5, iar miza de minim 5 dolari/euro/lire. Daca biletul va fi castigator, iar acesta contine 3 meciuri din oricare competitie europeana (sau din ambele), vi se va oferi 5% in plus la castig. Daca veti castiga cu 4 sau 5 meciuri pe bilet veti avea 10% in plus. Un procent extra de 15% veti primi daca aveti 6 partide pe bilet. In cazul in care ati plasat 7 si toate sunt castigatoare, bonusul este de 20%. In fine, in cazul in care dati lovitura si aveti 8 sau mai multe meciuri pe bilet, veti primi un bonus de 25% din castig. Sigur, este destul de greu ca un bilet cu 6 sau mai multe selectii, fiecare avand cota minima 1.5, sa fie castigator, insa merita incercat daca va considerati inspirat.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

Atentie, biletul trebuie plasat in aceeasi saptamana in care se disputa partidele. De exemplu, daca alegeti meciuri de marti si joi, pronosticurile trebuie plasate luni sau marti, pana la inceperea primului meci. Pariurile live nu intra in calcul pentru aceasta promotie cupe europene 888sport. In cazul unor circumstante extenuante, in care prea multe bilete vor trebui rasplatite cu bonus, celor de la 888 Sports le poate lua si 72 ore pana sa va crediteze suma bonus in cont.

Pariurile tip sistem se iau in calcul atata timp cat fiecare pariu este de minim 5 dolari/euro/lire.

De exemplu, daca un bilet Yankee totalizeaza 22 euro, insa fiecare pariu este de doar doi euro, biletul nu va participa la promotie. De asemenea, avand in vedere ca 888 Sports ruleaza multe promotii, biletul nu va fi eligibil pentru aceasta promotie cupe europene 888sport daca miza vine ca urmare a acordarii unui freebet. De asemenea, daca un meci este anulat, abandonat sau nu incepe, cauza cea mai probabila fiind cea a conditiilor meteo, biletul nu se va califica pentru promotie.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Promotie 888sport scor corect Pana acum v-am prezentat nu mai putin de 7 promotii la aceasta casa de pariuri, insa sa nu credeti ca s-au terminat. Astazi ne vom referi la o promotie 888sport scor corect care va […]
  • Promotie American Dream 888sport Ne aflam in plin sezon in NHL si NBA, iubitorii sporturilor americane, incluzand aici si NFL, avand un motiv in plus sa aleaga casa de pariuri 888sport. Aceasta promotie American […]

Comentariile sunt inchise.