Scandal in lumea pariurilor din Romania

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Scandal in lumea pariurilor din Romania

Scandal in lumea pariurilor din Romania

Seara de ieri a fost una destul de trista pentru pariorii din Romania, acestia primind vestea ca bet365 nu mai are voie sa opereze in tara noastra.

Este adevarat, casa de pariuri a obtinut licenta pe 2 octombrie, insa legea ONJN spunea ca incepand cu data de 10 septembrie toate casele de pariuri ce nu au obtinut licenta pentru Romania trebuie sa interzica accesul tuturor pariorilor romani.

Ei bine, nu s-a intamplat asa in cazul bet365, iar asta este cauza acestui scandal in lumea pariurilor din Romania.

Bet365 a platit suma pentru obtinerea licentei pe 1 octombrie sau chiar mai devreme, insa si atunci au fost discutii privind permiterea casei de pariuri utilizatorilor romani de a paria in perioada 10 septembrie – 30 septembrie. Aceste discutii au fost pornite in urma sesizarii altor agentii de jocuri de noroc, atunci neluandu-se insa nicio masura.

Incepand de astazi, jucatorii nu mai pot intra la bet365 pentru a plasa pariuri, ci doar pentru a-si retrage sumele de bani din cont. 30 de zile au la dispozitie utilizatorii din Romania pentru a face asta. Cei ce vor continua sa joace la bet365 risca sanctiuni intre 5 000 si 10 000 lei. Nu stim cum vor mai continua sa joace, daca vor fi impiedicati de casa sa plaseze pariuri, insa asta este alta discutie.

Curios este faptul ca in cursul zilei de ieri bet365 aparea ca fiind trecuta pe lista neagra pe site-ul ONJN. Apoi, dupa doar cateva ore, a disparut de acolo. Sincer, noi vedem asta fiind exact ca emisiunile de tip tabloid, care cauta sa faca orice pentru audienta. Asa credem ca se intampla si cu acest scandal in lumea pariurilor din Romania. Noi intuim ca bet365 va primi licenta inapoi, fiind doar o chestiune de timp pana cand vor putea opera din nou legal in Romania.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Pana atunci insa, va sugeram cateva alternative propuse de catre noi

1.Casa de pariuri Unibet, care ofera bonus de 50% pana la 150 RON la inregistrare. Aici gasiti o oferta destul de bogata, dar si transmisiuni video, aspect cu care foarte putine case de pariuri se pot mandri. De asemenea, puteti selecta ca interfata sa apara in limba romana.

2.10Bet.com va ofera un bonus de 50% pana la 200 euro la inregistrare. Si aceasta dispune de o oferta de pariuri destul de bogata, de multe metode de depunere, avand interfata in limba romana.

3.O casa de pariuri cu una dintre cele mai bogate oferte de pariuri sportive de pe piata este 888 Sports. Dupa primul pariu efectuat veti primi un freebet de 10 euro, insa trebuie spus ca aceasta casa de pariuri va va surprinde cu destul de multe promotii, majoritatea extrem de tentante.

http://www.pariurisportive.com/alternative_bet365.htm

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Unde pariaza romanii cu resedinta in Canada De aceasta data vom schimba continentul, mutandu-ne in America de Nord pentru a afla unde pariaza romanii cu resedinta in Canada, care sunt destul de multi. Ei bine, desi vorbim […]
  • De ce sunt romanii privati de bonusuri pariuri? In primii ani de la intrarea caselor de pariuri in mediul online romanesc, acestea nu tratau romanii diferit fata de celelalte natii, in ceea ce priveste bonusurile la pariuri. In […]

Comentariile sunt inchise.