Promotie 888sport scor corect

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Promotie 888sport scor corect

Promotie 888sport scor corect

Pana acum v-am prezentat nu mai putin de 7 promotii la aceasta casa de pariuri, insa sa nu credeti ca s-au terminat.

Astazi ne vom referi la o promotie 888sport scor corect care va rula pana in 31 decembrie 2015.

Este unna dintre putinele care nu ruleaza intregul sezon fotbalistic. Pe scurt, plasati un pariu de minim 5 euro pe scorul corect al unui meci din Premier League, Primera Division sau Champions League. Daca echipa cealalta castiga cu scorul pe care l-ati ales dumneavoastra vi se vor returna banii sub forma de freebet, pana la 25 euro. In cazul Ligii Campionilor se tine cont doar de scorul la finalul celor 90 minute.

De exemplu, vi se va returna suma daca ati plasat pe faptul ca o echipa va invinge cu 2-0, iar ea este invinsa cu 0-2.

Astfel, veti mai avea o speranta daca, sa zicem, scorul de la pauza nu este cel pe care vi l-ati dori pentru pariul dumneavoastra. Suma freebetului va fi rotunjita in jos catre cea mai apropiata limita. De pilda, daca pariati 14 euro veti primi un freebet de 10 euro. Pentru aceasta promotie 888sport scor corect nu se iau in considerare decat pariurile single efectuate inainte de meci, nu si cele multiple sau plasate in sectiunea „live”.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

Freebetul va fi creditat in termen de 72 ore de la stabilirea rezultatului final. Suma acestuia nu este inclusa in eventualul castig, iar freebetul expira dupa 72 ore. In cazul acesta v-am sfatui sa plasati un bilet cu o cota finala de minim 2.00, fiindca altfel nu veti castiga mare lucru. Suma freebetului trebuie pariata o data, ci nu se poate divide in mai multe pariuri. De asemenea, aceasta nu poate fi combinata cu una din balanta dumneavoastra reala, in dorinta de a castiga mai mult. Cu atatea promotii oferite de aceasta casa de pariuri, sansele de a avea un parcurs profitabil sunt foarte mari. Ganditi-va ca puteti beneficia in fiecare saptamana de cel putin un freebet, pe care daca stiti cum sa il negociati puteti avea un castig substantial.

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Promotie 888sport final de meci Casa de pariuri ideala pentru cei carora le plac promotiile este . Aici aveti peste 5 promotii pe tot parcursul anului, plus altele care apar cu diferite ocazii. Una care dureaza […]
  • Oferta Premier League 888sport Casa de pariuri ne surprinde cu destul de multe oferte ce vin atat din fotbal, cat si din altte sporturi. Cea mai interesanta dintre ele, in opinia noastra, este cea pe care v-o vom […]

Comentariile sunt inchise.