Cum se obtin pariurile gratuite

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cum se obtin pariurile gratuite

Cum se obtin pariurile gratuite

Lumea din afara fenomenului poate fi sceptica la auzul expresiei „pariuri gratuite”, insa acesta este un fenomen tot mai raspandit in cadrul caselor de pariuri online.

Insa ce sunt si cum se obtin pariurile gratuite? Pentru a obtine un asemenea pariu, trebuie sa plasati din banii vostri o suma pe o cota minima impusa de acea casa online, iar daca acel pariu este pierdut vi se va rambursa o parte sau chiar intreaga miza. Sigur, mai sunt si exceptii cand pariul plasat nu trebuie neaparat sa fie pierdut pentru a primi freebetul, ci trebuie sa ca respectivul meci sa se termine cu un anumit rezultat. Astfel de promotii se pot intalni atat la inregistrarea unui cont, cat si cu ocazia unor evenimente sportive speciale sau pot fi oferite chiar de-a lungul unui sezon.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Daca ati intrat intr-o astfel de promotie, plasand un pariu care s-a dovedit a fi necastigator, vi se va rambursa suma de bani sub forma unui freebet, sau, pe romaneste, pariu gratuit. Trebuie spus ca suma freebetului nu se adauga la eventualul castig. Astfel, acest pariu gratuit este o arma cu doua taisuri. Daca doriti ca in cont sa obtineti valoarea freebetului, trebuie sa plasati un pariu cu o cota totala de 2.00. Pentru cei neavizati, cand spunem cota totala, ne referim la produsul cotelor de pe bilet. Fiindca puteti plasa cate pariuri doriti pe acel bilet, nu doar unul.

Daca v-am facut curiosi si doriti sa vedeti cu ochii vostri cum se obtin pariurile gratuite, va recomandam doua case de pariuri.

Este vorba despre Unibet si 888 Sports. In cazul casei Unibet, acest pariu gratuit se poate obtine dupa prima miza plasata la pariuri sportive. Daca aceasta este pierduta, vi se va rambursa 50% in limita a 150 lei. Bonusul trebuie rulat de 12 ori pe cote totale de minim 1.4.

Casa online 888 Sports va ofera un pariu gratuit de 10 dolari/euro daca plasati un prim pariu la aceasta casa pe o cota totala de minim 2.00. Insa acesta nu este singurul freebet. Sunt perioade in care aceasta casa va ofera aproximativ 10 promotii doar la pariuri sportive, in urma pariurilor plasate pentru acea promotie putand sa va alegeti cu multe freebeturi. Si vestea buna este ca ele nu se acorda o singura data per utilizator, ci se pot obtine o data pe saptamana sau chiar mai repede.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Top 3 case pariuri care nu au miza maxima Vom aborda aici un subiect mai putin discutat si anume casele de pariuri care nu impun restrictii cand este vorba sa plasati o suma foarte mare. De multe ori am citit tot felul de […]
  • Promotie 888sport goluri Cu atatea promotii oferite de , pe langa alte aspecte, cum ar fi oferta bogata, tentatia de a va face un cont la aceasta casa de pariuri este una foarte mare. Acum va aducem in atentie […]

Comentariile sunt inchise.