Cel mai profitabil sport la pariuri sportive

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cel mai profitabil sport la pariuri sportive

Cel mai profitabil sport la pariuri sportive

In primul rand, trebuie spus ca niciun pariu, fie ca vorbim de fotbal, tenis, baschet, handbal sau alte sporturi, nu este dinainte castigator, oricat de mica ar fi cota ca acel eveniment sa se intample.

Dar, privind intr-un mod cat mai obiectiv cu putinta, oare care pare a fi cel mai profitabil sport la pariuri sportive?

Fotbalul este sportul „rege”, fiind cel mai des transmis in Romania, daca vorbim de canalele sportive. In consecinta, foarte multe persoane plaseaza pariuri pe acesta. Un lucru bizar, cel putin in opinia noastra, este acela ca rezultatele finale sunt cautate de multi. Spunem in mod bizar, fiindca sansele de castig alegand optiunea 1, X sau 2 sunt de 33%. Doar la hocheiul pe gheata, pe iarba si la fotbal in sala se intalnesc sanse la fel de mici in privinta unui rezultat final.

Sa ne indreptam insa atentia spre alte sporturi. Sa luam, spre exemplu, o partida de tenis, acolo unde poate exista doar un castigator. Aici prezicerea unui castigator ni se pare destul de dificila, avand in vedere ca nu trebuie sa se tina cont doar de locul in clasament al oponentilor, ci si de alte aspecte, cum ar fi suprafata pe care se joaca, starea fizica a jucatorului, istoricul intalnirilor directe, care poate fi destul de important etc. Fiind un sport individual, aceste detalii capata o importanta mai mare ca la cele de echipa.

In concluzie, nici tenisul nu pare a fi cel mai profitabil sport la pariuri sportive.

Ne indreptam acum atentia spre handbal si baschet, sporturi la care exista si varianta unei remize, una care are insa sanse destul de mici de reusita. In cazul handbalului ni se pare foarte important nu atat pozitia in clasament, cat istoricul ultimelor rezultate de pe teren propriu, respectiv din deplasare. Sa spunem ca aici echipa care porneste favorita la pariuri are sanse mari sa castige, poate mai mari ca in alte sporturi, cel putin din cate am observat noi.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

Baschetul ocupa locul secund in ceea ce priveste notiunea de cel mai profitabil sport la pariuri.

Va explicam si de ce. Aici avem 4 sferturi, fiecare a 10 sau 12 minute, dupa caz. Datorita faptului ca intr-o partida se marcheaza cel putin 120 puncte este destul de greu ca echipa care nu se afla in forma sa reziste mai mult de doua sau 3 sferturi. Sigur, ar fi excelent daca ati gasi o statistica reprezentand performantele fiecarui jucator in parte. Chiar si fara statistici, rezultatul final ni se pare destul de previzibil atunci cand una dintre echipe traverseaza o forma buna si intalneste una care se afla intr-o forma foarte proasta. Mai mult, casa de pariuri 888 Sports este una dintre putinele case licentiate care va permit sa plasati pariuri conform carora favorita va invinge la o anumita diferenta de scor, oferindu-va mai multe posibilitati pentru acest lucru. Spre exemplu, veti avea o cota mult mai mare daca veti alege faptul ca o echipa va invinge la minim 10 puncte, ci nu la mai mult de 6 puncte. Echipa favorita poate depasi cu usurinta ambele praguri, dat fiind faptul ca se joaca 4 sferturi, iar in meci vor fi o multime de aruncari de doua si trei puncte.

In fine, cel mai profitabil sport la pariuri sportive ni se pare voleiul. Da, ati auzit bine. In primul rand, o partida de volei nu se poate termina la egalitate, fapt ce ne simplifica mult situatia. In al doilea rand, se disputa maxim 5 seturi, castigand echipa care ajunge prima la 3. Intr-un set, se joaca pana la 25 sau pana la o diferenta de doua puncte, fiind foarte greu ca o echipa care nu porneste favorita in meci sa tina pasul intr-un set, nu mai vorbim de 3 seturi. Sigur, poate avea o perioada mai buna intr-unul dintre seturi, una care, de regula, trece repede. O optiune destul de profitabila pe care v-o ofera casa de pariuri 888 Sports este ca echipa favorita va castiga la o diferenta de doua sau chiar 3 seturi. Daca diferenta de valoare, dar si de forma, este destul de mare, ati putea obtine un profit frumusel cu acest gen de pariu.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cele mai bune oferte pentru pariuri live Majoritatea celor care vor sa isi deschida cont la o casa de pariuri online doreste sa castige sume de bani, mai mari sau mai mici, intr-un timp cat se poate de scurt. Sa specificam […]
  • Transmisiuni video Unibet Aveti foarte multe motive de a va inregistra la casa de pariuri . Pe langa o oferta bogata, un mod de pariere inovator sau un foarte rapid si excelent suport (live chat sau prin […]

Comentariile sunt inchise.