Multiple imbunatatite Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Multiple imbunatatite Unibet

Multiple imbunatatite Unibet

Daca doriti sa profitati la maximum de anumite evenimente sportive, dorind sa gasiti cele mai bune cote, nu este nevoie sa cautati „n” site-uri. Gasiti asta la Unibet.

Sigur, este adevarat ca doar cateva partide, in general de fotbal, beneficiaza de aceste multiple imbunatatite Unibet.

Dupa cum reiese si din titlu, in cadrul acestei sectiuni cotele pentru ca mai multe evenimente combinate sa se petreaca sunt mai mari decat cotele gasite in sectiunea „fotbal” pe aceleasi evenimente.

Vom lua un exemplu care ne este la indemana in acest moment. In sectiunea „multiple imbunatatite Unibet” avem 3 evenimente. Este vorba despre meciuri din 13, respectiv 14 noiembrie. Casa de pariuri Unibet ne ofera o cota de 10.0 pentru ca Spania, Belgia si Franta sa isi castige meciurile si una de 26.0 pentru ca atat Anglia cat si Tara Galilor sa invinga. In fine, 4.00 este cota pentru ca Ucraina si Suedia sa se impuna in meciurile lor de pe 14 noiembrie.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Luand in mod individual meciurile, de la sectiunea „fotbal”, in primul caz observam ca Spania are cota 1.75 la victorie, Belgia este cotata cu 2.00, in vreme ce 2.3 este cota pentru ca Franta sa se impuna. Daca facem un calcul, cota totala este 8.05, mult mai mica decat la sectiunea speciala. In al doilea caz, cota ca Anglia sa castige este 4.9, iar ca Tara Galilor sa faca asta este 4.1. Un simplu calcul ne spune ca 20.09 este cota totala, din nou mult mai mica. In al treilea caz suedezii au cota 2.4 la victorie, in vreme ce ucrainienii sunt cotati cu 1.62, cota totala fiind 3.9.

Cu siguranta, nici la alte case de pariuri nu veti gasi cote totale mai mari ca in sectiunea „multiple imbunatatite Unibet”.

Asadar, inainte sa plasati pronosticuri pe meciurile voastre preferate, aruncati un ochi in aceasta sectiune speciala. Poate ca aici veti gasi exact meciurile pe care doreati sa le plasati, diferenta regasindu-se in cota ceva mai mare de aici. Si de ce sa aveti un potential castig mai mic cand puteti profita la maximum de aceste cote marite?

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Unibet cash-out Termenul de cash-out nu este unul necunoscut printre pariori, acesta putand aduce beneficii mari daca sunteti inspirat. Acesta face referire la faptul ca pariorul isi poate retrage […]
  • Sure bets si value bets In lumea pariurilor intalnim de multe ori cele doua termene, mai putin cunoscute printre pariorii incepatori. Mai jos vom explica mai pe larg ce semnifica sure bets si value […]

Comentariile sunt inchise.