Pariuri tenis Turneul Campionilor

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri tenis Turneul Campionilor

Pariuri tenis Turneul Campionilor

Aseara a avut loc tragerea la sorti, atat la simplu, cat si la dublu, a grupelor Turneului Campionilor, acolo unde participa cei mai buni 8 jucatori din clasamentul mondial.

Liderul mondial, sarbul Novak Djokovic, va fi in aceeasi grupa cu Roger Federer, Tomas Berdych si Kei Nishikori. In cealalta grupa ii vom avea pe Andy Murray, Rafael Nadal, David Ferrer si Stan Wawrinka. Banuim ca duelul dintre Djokovic si Federer va avea loc in ultima runda a grupelor. Cei doi s-au intalnit pana acum de 42 ori, fiecare dintre ei obtinand 21 victorii. Din cele 42 meciuri, 18 au avut loc in ultimul act. Impotriva lui Berdych, sarbul a obtinut 20 victorii din 22 partide, in vreme ce impotriva lui Nishikori are 4 victorii din 6 partide. Va fi interesanta si intalnirea dintre Federer si Berdych, elvetianul avand 3 victorii, fata de doua ale cehului.

In cealalta grupa, istoricul intalnirilor dintre Murray si Nadal este clar in favoarea ibericului, care a obtinut 15 victorii din 21 partide. Pe Wawrinka il conduce cu 8-6, iar pe Ferrer cu 11-6. Nadal a jucat cu Ferrer de 29 ori, castigand in 23 randuri, cu Wawrinka avand 13 victorii din 16 partide.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

In ceea ce priveste turneul de dublu, sa spunem ca avem doi reprezentanti. Este vorba de Horia Tecau si Florin Mergea, care vor face parte din grupe diferite. Mergea si Bopanna vor fi in grupa cu fratii Bryan, pe care ii vor intalni luni, Jamie Murray/Peers si Bolelli/Fognini. Tecau si Rojer ii vor avea adversari pe Dodig/Melo, Matkowski/Zimonjic si Herbert/Mahut.

Pariuri tenis Turneul Campionilor pe termen lung se gasesc la casa online Unibet.

De departe favorit principal la a castiga turneul este Novak Djokovic, avand o cota de 1.45. Sarbul este urmat de Federer (5.00) si Murray (9.00). Alte pariuri tenis Turneul Campionilor foarte interesante, in opinia noastra, vizeaza jucatorii ce vor ajunge in semifinale. Aici Rafael Nadal, dar si Murray au cota 1.7, Wawrinka fiind cotat cu 1.72, iar Ferrer cu 3.5. Djokovic este cotat cu 1.07 in a trece de grupe, Federer cu 1.4, iar Berdych si Nishikori cu 3.5, respectiv 4.00.

Sa spunem ca Unibet ne ofera pariuri tenis Turneul Campionilor privind si castigatorii la dublu.

Fratii Bryan pornesc favoriti, avand o cota de 3.5. Cei doi sunt urmati de Dodig/Melo (4.00) si Rojer/Tecau (6.00). Mergea si Bopanna sunt ultimii in acest top, avand cota 16.0.

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • ATP Turneul Campionilor Peste cateva zile se va incheia o noua editie ATP. Nu inainte insa de a se desfasura Turneul Campionilor, competitia la care iau parte cei mai buni jucatori din clasament, atat la simplu, […]
  • Pariuri tenis Monte Carlo 2016 Editia cu numarul 110 a turneului de la Monte Carlo va incepe pe 10 aprilie si va dura o saptamana. Spre deosebire de precedentele doua turnee de Masters, acesta va avea loc doar la […]

Comentariile sunt inchise.