Unibet cash-out

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Unibet cash-out

Unibet cash-out

Termenul de cash-out nu este unul necunoscut printre pariori, acesta putand aduce beneficii mari daca sunteti inspirat.

Acesta face referire la faptul ca pariorul isi poate retrage miza sau eventualul profit chiar inainte ca evenimentul sa se termine. Atentie insa, functia Unibet Cash-out este valabila doar in cazul in care plasati un singur pariu pe bilet. Nu puteti da cash-out daca biletul dumneavoastra contine doua sau mai multe evenimente. Acest cash-out este reprezentat la Unibet de un buton pe care scrie „Ca$h-in” si care se regaseste sub pariu, daca acesta este live, sau pe biletul de joc, in partea dreapta, in cazul in care meciul nu a inceput.

Optiunea Unibet cash-out este vizibila la pariurile single nu doar pentru fotbal, ci si pentru alte sporturi.

Aceasta s-ar putea sa nu fie disponibila pe tot parcursul evenimentului, ci doar in anumite momente. Spuneam mai sus ca optiunea este destul de avantajoasa, fiindca ofera posibilitatea de a retrage castigul inainte ca evenimentul sa se termine. Nu de putine ori am vazut o echipa sau un jucator care conducea cedand pe finalul meciului, mai ales daca acea echipa/jucator nu este cotata ca favorita. Astfel, daca sunteti inspirati, puteti opta pentru cash-out chiar inainte ca acest moment prost sa se instaureze. Va puteti da seama mai usor cand sau daca este cazul sa retrageti eventualele castiguri daca vizionati partida in transmisiune directa.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

La casa de pariuri Unibet puteti vizualiza multe transmisiuni live, nu doar din fotbal. Sunt foarte rare cazurile in care rezultatul unui eveniment nu este updatat la timp. In aceste cazuri insa, casa online nu se face responsabila pentru asta, lasand in grija utilizatorului verificarea rezultatului. In concluzie, aceasta optiune Unibet cash-out sau ca$h-in reprezinta un avantaj destul de vizibil fata de casele de pariuri care nu au asa ceva.

 

 

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Dezavantajele gandirii pe termen scurt la pariuri Cand doresc sa investeasca in pariuri sportive, scopul tuturor este sa obtina profit. Doar ca abordarea pariorilor nu este intotdeauna cea mai stralucita, de multe ori ei ajungand sa […]
  • Rulaj bonusuri pariuri Majoritatea utilizatorilor care doresc sa parieze este interesata de bonusuri, mai ales de cel de prima depunere. O buna casa de pariuri este aceea care ofera astfel de bonusuri de la […]

Comentariile sunt inchise.