Depunere prin card la Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Depunere prin card la Unibet

Depunere prin card la Unibet

In urma unui sondaj, casa de pariuri Unibet a reiesit ca este de departe cea mai bine vazuta de pariorii romani dintre cele licentiate.

Nici nu este de mirare, avand in vedere oferta bogata atat inaintea meciurilor, cat si in timpul lor, dar si alte particularitati, cum ar fi transmisiunile live sau posibilitatea inchiderii pariului. Sigur, la acestea se adauga si siguranta contului. Fara indoiala ca un factor important este si faptul ca Unibet demonstreaza acest aspect prin lacatul verde ce apare imediat dupa ce intrati pe site. Daca doriti sa aprofundati subiectul, va invitam sa lecturati termenii si conditiile, care se gasesc in subsolul site-ului.

Daca doriti si dumneavoastra sa va alaturati comunitatii din ce in ce mai mari care prefera aceasta casa de pariuri, al doilea pas, dupa inregistrare, este sa efectuati o depunere prin card la Unibet.

Pentru asta, casa online va pune la dispozitie 5 carduri de pe care va puteti incarca contul. Este vorba de VISA, Electron, MasterCard, Maestro si EntroPay. Mai pot fi efectuate depuneri si prin paysafecard, transfer bancar sau chiar prin telefon, aceste metode nefiind insa populare in randul romanilor. Operatiunea de depunere prin card la Unibet dureaza maximum 3 minute.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati butonul „depoziteaza” si sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Prin asta se intelege tipul de card, numarul cardului, data expirarii, codul de securitate (ultimele 3 cifre de pe spatele cardului) si in final, suma pe care doriti sa o depuneti. Aceasta nu poate fi mai mica de 10 euro, dar nici mai mare de 13 000 euro. Nu credem insa ca limita maxima reprezinta un impediment in efectuarea depozitului.

Comisionul retinut la depunere este de 2.5%. Casa online Unibet va permite sa va setati o limita maxima de depunere intr-o anumita perioada de timp: 24 ore, 7 zile sau 30 zile. Pentru schimbarea limitei de depozitare In ceea ce priveste retragerea, ea poate fi efectuata prin card VISA sau transfer bancar.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Cum sa obtineti un card pentru pariuri? Probabil multi dintre cei ce vor sa parieze pe Internet au senzatia ca este greu de facut un card pentru pariuri, acesta necesitand multe costuri, timpul de procesare fiind unul lung. […]
  • Alegerea unui card de pariuri Cea mai intalnita metoda de depunere la o casa de pariuri este cea cu ajutorul cardului. Atentie insa, nu orice tip de card este acceptat de catre casele de pariuri. Va trebui, asadar, […]

Comentariile sunt inchise.