Pariuri box DeGale vs Bute

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri box DeGale vs Bute

Pariuri box DeGale vs Bute

Lucian Bute va juca duminica dimineata, incepand cu ora 04:00, partida cu britanicul James DeGale, fiind pus in joc titlul la categoria super-mijlocie.

Cel mai recent meci al lui Lucian Bute a fost cel cu italianul Andre Di Luisa, pugilist destul de modest. Se intampla in august, Lucian reusind un knock-out in runda a patra dintre cele 10. Meciul nu a implicat nicio centura, lucru care nu s-a mai intamplat de 10 ani in intalnirile lui Bute. Contra britanicului DeGale se vor disputa 12 runde.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Inaintea partidei, britanicul a facut declaratii taioase, afirmand, printre altele, ca il va trimite la podea pe Bute in runda a treia. DeGale a obtinut medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing, la categoria super-mijlocie. Pe 2 decembrie 2008 puglistul in varsta de 29 ani si-a inceput cariera ca profesionist, disputand 22 partide, suferind o infrangere. De cealalta parte, Lucian Bute si-a inceput cariera de profesionist in 2003, obtinand 32 victorii din 34 partide. Sa spunem ca aceasta ar putea fi ultima partida a carierei pentru Lucian Bute.

La casa online Unibet avem 12 pariuri box DeGale vs Bute, destul de multe pentru un meci de box.

Britanicul porneste favorit clar in acest meci, avand o cota de 1.15, fata de 5.5 a romanului. Toate numele mari din lumea boxului il vad favorit pe britanic, nimeni neincumetandu-se sa sparieze pe Bute. Cota ca partida sa se termine dupa 3 runde, dupa cum DeGale a afirmat, este 8.5, iar ca britanicul sa invinga la puncte este 2.5. Cu 9.00 este cotat faptul ca Lucian Bute sa castige prin knock-out, iar cu 10.0 ca el sa castige la puncte.

Pariuri box DeGale vs Bute se pot plasa si pe runda exacta in care unul dintre cei doi va reusi knock-outul.

Daca este sa ne luam dupa Unibet, rundele cele mai probabile ca DeGale sa-l trimita la podea pe roman sunt 7,8 si 9, cotate cu 13.0. In ceea ce-l priveste pe Bute, daca plasati pariuri conform carora el va castiga in rundele 5,6,7,8,9 sau 10, va veti multiplica miza de 51 ori. Pentru alte pariuri si cote interesante pentru acest eveniment, site-ul Unibet va sta la dispozitie.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri box Bute vs Badou In varsta de 36 ani, Lucian Bute va boxa unul din ultimele sale meciuri din cariera pe 1 mai, la ora 5:00, in SUA. Mai exact, va fi meciul cu numarul 36 din cariera de profesionist […]
  • Pariuri box Mayweather vs Pacquiao Duminica dimineata, incepand cu ora 06:00, ora Romaniei, va avea loc meciul de box dintre Mayweather si Pacquiao, transmis de PRO TV. Fara indoiala, lupta dintre Mayweather si […]

Comentariile sunt inchise.