Cyber Monday Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cyber Monday Unibet

Cyber Monday Unibet

Iata ca, dupa doar cateva zile de la bine-cunoscutul Black Friday, americanii se bucura astazi de inca o zi de reduceri in ceea ce priveste cumparaturile online. Casa de pariuri Unibet tine si ea sa evidentieze aceasta „sarbatoare”.

Pe scurt, la fel ca Black Friday, termenul de „cyber monday” tine de sfera marketingului. Aceasta apare in fiecare an in prima luni dupa Ziua Recunostintei. Casa de pariuri Unibet sarbatoreste aceasta zi cum stie ea mai bine si anume prin cote marite pe victoria anumitor echipe.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Diferenta fata de Black Friday este ca toate partidele se vor juca la noapte, partide ce nu sunt din fotbal, ci din sporturi americane. Este vorba de NFL, NBA si NHL.

In oferta Cyber Monday Unibet sunt prezente 10 evenimente.

Toate cele 10 se afla in sectiunea Cyber Monday, aflata in stanga paginii principale, imediat sub meniul „comenzi rapide”. Din fotbalul american avem Cleveland – Baltimore, din baschet Atlanta – Oklahoma, Chicago Bulls – San Antonio, Utah – Golden State, LA Clippers – Portland si Miami – Boston, pe cand la hochei pe gheata avem partidele Anaheim – Vancouver, New York Islanders – Colorado, New York Rangers – Carolina si Toronto – Edmonton. Echipele scrise ingrosat beneficiaza de cote marite de Cyber Monday Unibet. Meciurile pot fi pariate doar individual, nu si combinate. Miza maxima acceptata pentru fiecare pariu variaza in functie de piata. Daca miza dumneavoastra nu este acceptata, fiind prea mare, veti primi o notificare.

Cotele sunt disponibile pe 30 noiembrie, intre 01:00 si 00:59, ora Romaniei. Atentie, beneficiati de aceste cote doar daca luati evenimentele din categoria Cyber Monday, nu si din cele noormale (baschet, hochei pe gheata, fotbal american). Pe durata promotiei cotele marite special se pot schimba. Probabil veti observa ca in cazul baschetului, unde meciul nu se poate termina la egalitate, veti avea profit garantat daca pariati pe aceste cote marite, dar si varianta opusa de la celelalte case de pariuri. Asadar, se pare ca Unibet este pusa pe cadouri cu o luna inainte de Craciun.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Promotie American Dream 888sport Ne aflam in plin sezon in NHL si NBA, iubitorii sporturilor americane, incluzand aici si NFL, avand un motiv in plus sa aleaga casa de pariuri 888sport. Aceasta promotie American […]
  • Unibet Black Friday Acest Black Friday este mult exagerat in ultimii ani, lovindu-ne de cel putin unul in aproape fiecare saptamana, mai ales in aceasta perioada a anului, incat nu mai stii cand este cel […]

Comentariile sunt inchise.