Rambursare miza Calendarul Festiv Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Rambursare miza Calendarul Festiv Unibet

Rambursare miza Calendarul Festiv Unibet

Mai avem 4 zile pana se termmina si in acest an Calendarul Festiv Unibet, acesta avand cate o promotie pe zi intre 1 si 24 decembrie.

Pana acum am avut parte de destule promotii tentante, insa trebuie sa recunoastem ca cea de azi este cam „trasa de par”. Aceasta rambursare miza Calendarul Festiv Unibet se refera la partida de Premier League dintre Arsenal si Manchester City. Concret, miza se va rambursa integral, pana la 500 lei, daca se va inscrie in prelungirile meciului. Asta inseamna ca dupa minutul 90 sa fie inscris un gol.

Pentru a va califica la aceasta rambursare miza Calendarul Festiv Unibet, trebuie intai sa optati pentru promotie.

Aceasta poate fi facuta doar de pe pagina promotiei. Apoi plasati un pariu pre-meci pe una dintre urmatoarele optiuni: rezultat final, scor exact (la final), pauza/final, primul marcator si ultimul marcator (autogolurile nu se iau in calcul). Oferta este valabilla pana astazi, 21 decembrie, ora 21:00. Evident, pariurile pentru care s-a efectuat cash-in nu sunt luate in calcul pentru promotie. Mizele vor fi rambursate in contul participantilor in termen de 48 ore si nu au nicio cerinta de rulaj.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Din cele 16 meciuri din Premier League ale lui Arsenal, in 3 s-a marcat in prelungirile partidei, lucru care s-a intamplat in precedenta etapa cu Manchester City, cand „cetatenii” au inscris golul victoriei in prelungiri, dupa ce au fost egalati in minutul 90. De altfel, a fost singura partida disputata de City in Premier League in care s-a marcat in prelungiri. Sa spunem insa ca au fost destule partide in care s-a inscris in ultimele 5 minute, chiar in minutele 89 si 90.

In acel meci nebun dintre Manchester City si Arsenal din luna decembrie a anului 2013, incheiat cu scorul de 6-3 pentru „cetateni”, s-au marcat doua goluri in prelungiri, unul de fiecare parte. Asadar, nu este chiar imposibil ca si aici sa se inscrie dupa minutul 90.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri Sezonul trecut casa de pariuri a rulat o promotie privind 3 competitii fotbalistice, promotie ce a prins la public. Cele 3 competitii erau Premier League, La Liga si Champions […]
  • Oferta Unibet pentru El Clasico Duminica, 22 martie, se joaca un nou episod din El Clasico, unele case de pariuri neputand rata ocazia de a veni cu oferte speciale pentru acest meci. Dintre aceste case de pariuri […]

Comentariile sunt inchise.