Stiri Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Stiri Unibet

Stiri Unibet

Pentru o casa de pariuri online cele mai importante aspecte sunt siguranta contului, viteza la retragere, prezentarea ofertei de pariuri, evenimentele live sau promptitudinea suportului tehnic.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Pe langa acestea, nu strica daca o casa de pariuri vine cu lucruri in plus, cum ar fi o interfata atragatoare, fel de fel de statistici, concursuri sau chiar stiri. Casa de pariuri Unibet pune la dispozitie toate aceste lucruri pe care poate chiar nu le-ati bagat de seama pana acum. Sincer, nici noi nu stiam cum arata stirile Unibet pana in urma cu cateva luni. Sigur, vedeam categoria in care sunt aceste stiri Unibet, insa nu eram curiosi sa vedem continutul acesteia.

Daca aveti setata limba romana, veti vedea stiri Unibet scrise in romana, unele chiar care privesc Romania.

Aici ne referim la performanta echipei de handbal feminin la recent incheiatul Campionat Mondial, la echipele noastre de club din cupele europene la baschet etc. Sa luam, spre exemplu, cea mai recenta stire aparuta pe site. Aceasta se refera la partidele formatiilor iberice din Euroliga de baschet. In interiorul articolului se afla informatii referitoare la forma echipelor, cote, statistici, chiar si pronosticuri.
Subcategoria „stiri” o gasiti pe ultima coloana dupa ce selectati categoria „Pariuri” din partea de sus a site-ului Unibet. Remarcam faptul ca stirile nu sunt disponibile daca nu sunteti logat. Dupa cum am spus si mai sus, articolele nu sunt facute „de mantuiala”, ci chiar contin informatii destul de utile. In urma lecturarii puteti chiar sa va schimbati pronosticul pe care doreati sa-l puneti in cadrul acelui meci.

Putine case de pariuri se pot lauda ca prezinta stiri in cadrul site-ului lor. Cu siguranta majoritatea considera ca acele informatii pot fi luate de oriunde de catre utilizatori, insa fara indoiala ca stirile incorporate in site reprezinta un avantaj demn de o casa de pariuri care e numarul 1 in Romania.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri finala EURO 2016 Dolcesport 1 si Pro TV vor transmite astazi, incepand cu ora 22:00, finala Campionatului European de fotbal dintre Franta si Portugalia. Partida se va disputa pe Stade de […]
  • 888Sport se lanseaza in limba romana Pana acum, casa online 888sport era singura cu licenta de a opera in Romania care nu dispunea de interfata in limba romana, acest lucru fiind asteptat de la o zi la alta. Cu […]

Comentariile sunt inchise.