Cele mai bune oferte pentru pariuri live

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cele mai bune oferte pentru pariuri live

Cele mai bune oferte pentru pariuri live

Majoritatea celor care vor sa isi deschida cont la o casa de pariuri online doreste sa castige sume de bani, mai mari sau mai mici, intr-un timp cat se poate de scurt.

Sa specificam insa ca aceasta dorinta vine in timp, in majoritatea cazurilor. Este putin probabil ca, la scurt timp dupa ce ai luat contact cu pariurile sau ai trecut de la pariurile offline la cele online sa abordezi des aceste metode de castig rapid. Aici ne referim strict la pariuri, nu la poker sau cazino. Cea mai la indemana metoda ca soarta unui pariu sa fie hotarata in timp cat mai scurt este cea a pariurilor live.

Fara niciun fel de dubiu, Unibet este casa de pariuri online care ofera cele mai bune oferte pentru pariuri live.

In afara numarului mare de evenimente pe care puteti paria, casa de pariuri beneficiaza si de transmisiuni live, programul pe urmatoarele 7 zile putandu-l consulta in aceeasi sectiune „Pariuri live”. Cele mai multe transmisiuni live sunt din fotbal, mai ales in weekend, insa nu este uitat nici tenisul, baschetul, handbalul, voleiul, hocheiul pe gheata sau chiar snookerul. Lista cu transmisiunile sportive este actualizata in fiecare zi, astfel ca nu trebuie sa va impacientati daca vedeti putine evenimente disponibile peste 6 sau 7 zile.

In afara de cele mai bune oferte pentru pariuri live, casa Unibet beneficiaza si de optiunea cash-in.

Aceasta este disponibila doar in cazul pariurilor single live, permitandu-va sa incasati eventualul castig rezultat din plasarea pariului in orice moment pe parcursul desfasurarii acelui eveniment. Sigur, atata timp cat cotele nu sunt blocate.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

O noutate fata de alte case de pariuri este optiunea „action betting”, valabila in general pentru tenis, volei, cricket si baseball. Aceasta va permite sa plasati pariuri pe castigatorul urmatorului punct sau inning.

Casa de pariuri Unibet nu s-a multumit doar sa aiba o oferta bogata la pariuri sportive, asa cum o fac, sau se chinuie sa o faca, alte case online. Cu o oferta de pariuri live atragatoare, dar si cu transmisiuni video ce acopera multe sporturi, aceasta casa a gasit reteta perfecta pentru a fi pe placul clientilor sai.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Transmisiuni video Unibet Aveti foarte multe motive de a va inregistra la casa de pariuri . Pe langa o oferta bogata, un mod de pariere inovator sau un foarte rapid si excelent suport (live chat sau prin […]
  • Cel mai profitabil sport la pariuri sportive In primul rand, trebuie spus ca niciun pariu, fie ca vorbim de fotbal, tenis, baschet, handbal sau alte sporturi, nu este dinainte castigator, oricat de mica ar fi cota ca acel […]

Comentariile sunt inchise.