Pariuri CE handbal masculin 2016

Nota articolului: 9.8 / 10 din 4 voturi

Pariuri CE handbal masculin 2016

Pariuri CE handbal masculin 2016

Pe 15 ianuarie va debuta editia cu numarul 12 a Campionatului European, una care se va desfasura in Polonia si care se va incheia pe 31 ianuarie.

Patru arene vor gazdui cele 4 grupe a cate 4 echipe. Patru sunt formatiile care nu au ratat niciun Campionat European pana acum. Este vorba de Franta, Croatia, Spania si Rusia. Campioana editiei trecute este Franta, care s-a impus in finala in fata Danemarcei, scor 41-32. In finala mica Spania trecea de Croatia cu 29-28.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Nici acum Romania nu este prezenta la Campionatul European, fiind invinsa dramatic in play-off de catre Finlanda. Este al zecelea astfel de turneu la rand pe care nationala noastra il rateaza. In schimb, pentru a doua editie consecutiva ii avem „la centru” pe arbitri romani Bogdan Stark si Romeo Stefan. Cei doi au arbitrat in 2014 finala mica.

Campioana europeana Franta face parte din grupa A, impreuna cu Polonia, Macedonia Serbia. Din grupa B fac parte Croatia, Islanda, Belarus si Norvegia. Medaliata cu bronz, Spania, este in grupa cu Suedia, Germania si Slovenia, in vreme ce vicecampioana europeana, Danemarca, le va avea ca adversare pe Ungaria, Rusia si Muntenegru.

Casa online Unibet ofera numeroase pariuri CE handbal masculin 2016.

Favorita la castigarea acestei competitii este Franta, cu o cota de 2.8. Aceasta este urmata, la egalitate, de Spania si Danemarca (4.5). Tara gazda, Polonia (6.5), le urmeaza indeaproape. Sa spunem ca au aparut si cotele pentru prima etapa a fazei grupelor. Din cele 8 meciuri, sase au favorite destul de clare, doua fiind echilibrate. Sigur, asta pe hartie, fiindca pe teren vom vedea ce va fi.

Pariuri CE handbal masculin 2016 mai gasim si privind castigatoarele grupelor.

Croatia, Franta, Danemarca si Spania sunt favorite la castigarea celor 4 grupe preliminarii. Prima sansa la castigarea primei grupe principale o are Franta (1.6), urmata de Polonia (4.5) si Croatia (5.75). Grupa a doua principala este mai echilibrata, Danemarca (2.3) pornind cu prima sansa in fata Spaniei (2.8).

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri handbal masculin CM 2015 In aceasta seara va debuta editia cu numarul 24 a Campionatului Mondial de handbal masculin. Tara organizatoare este Qatar, directorul general al competitiei declarand ca 99% dintre […]
  • Pariuri Campionatul European handbal feminin Maine, 4 decembrie, va incepe editia cu numarul 12 a Campionatului European de handbal feminin si a doua gazduita de Suedia. Competitia se va incheia pe 18 decembrie, toate […]

Comentariile sunt inchise.