Promotie Australian Open 888sport

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Promotie Australian Open 888sport

Promotie Australian Open 888sport

Aproape toate casele de pariuri au afisat promotii pentru editia din acest an a Openului Australian, insa doar cateva merita bagate in seama.

Una dintre aceste oferte tentante vine de la 888 Sports, care va ofera posibilitatea de a castiga in fiecare zi, pana la finele turneului, un freebet in valoare de 5 dolari/euro. Pentru a-l obtine trebuie sa plasati in fiecare zi 5 bilete, fiecare avand o miza de cel putin 5 dolari/euro, cu o cota minima totala de 1.5 din oferta Australian Open si nu numai. Biletele pot contine atat meciuri care inca nu au inceput, cat si meciuri live.

Aceasta promotie Australian Open 888sport este valabila pana pe 31 ianuarie 2016.

Biletele multiple trebuie sa contina cel putin un meci din oferta Australian Open. Pariurie anulate, duplicate sau la care s-a folosit optiunea Cash-in nu conteaza pentru promotie. In cazul biletelor multiple, un meci de tenis anulat nu inseamna neaparat ca pariul facut nu va fi eligibil pentru aceasta promotie Australian Open 888sport. Biletul nu va conta doar daca tuturor selectiilor de pe acel bilet li s-a dat cota 1.00 (partidele au fost anulate). Se iau in considerare doar mizele cu bani reali, nu si cele rezultate dintr-un freebet.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

Atentie, nu conteaza ora la care se va disputa meciul, ci cea la care ati efectuat pariul. Freebetul va fi adaugat in contul dumneavoastra la sfarsitul zilei, dupa validarea tuturor meciurilor. In caz de circumstante extenuante, freebetul va fi creditat in maxim 72 ore. Aceste cazuri se intampla insa foarte rar. Valoarea freebetului trebuie folosita in totalitate pe un singur bilet. Aceasta nu este inclusa in eventualul castig. De exemplu, daca ati plasat valoarea freebetului (5 euro) pe o cota finala de 3.00, in cazul in care biletul va fi castigator veti castiga 10 euro. Orice freebet nefolosit va expira in termen de 72 ore de la acordarea lui.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Freebet 888Sport Champions League Casa de pariuri are destule promotii pe site, insa pana in aceasta luna nu avea niciuna privind competitia suprema de fotbal inter-cluburi si anume Champions League. Ei bine, a […]
  • Oferta de bun venit Unibet Australian Open Dupa cum ne asteptam, casa de pariuri mai ruleaza o promotie inaintea turneului de Grand Slam de la Australian Open, care va incepe in aceasta noapte. Daca nu ati profitat inca de […]

Comentariile sunt inchise.