Promotie American Dream 888sport

Nota articolului: 9.8 / 10 din 4 voturi

Promotie American Dream 888sport

Promotie American Dream 888sport

Ne aflam in plin sezon in NHL si NBA, iubitorii sporturilor americane, incluzand aici si NFL, avand un motiv in plus sa aleaga casa de pariuri 888sport.

Aceasta promotie American Dream 888sport va poate limita vorbele „de duh” pe care le scapati atunci cand pierdeti un bilet din cauza unui singur meci.

Asta fiindca miza vi se va rambursa, in limita a 25 dolari/euro daca plasati un bilet cu miza minima de 5 dolari care sa contina minim 5 evenimente din sporturile americane, fiecare avand cota minima 1.3, in care sa preziceti castigatorul acelui meci. Orice alt pariu (numar de goluri, handicap etc.) nu va conta pentru aceasta promotie.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

Valoarea freebetului va fi rotunjita in jos catre cel mai apropiat prag de 5 dolari. Spre exemplu, daca ati plasat un bilet de 19$ care sa indeplineasca toate conditiile pentru promotie, in cazul in care o selectie nu va fi castigatoare vi se vor rambursa 15$. De punctat ca valoarea freebetului nu se ia in calcul in cazul unui castig. Spre exemplu, daca ati plasat un bilet cu o cota totala de 3.00 cu ajutorul freebetului de 15$ mentionat mai sus, daca acesta va fi castigator in cont vi se vor credita 30$.

Puteti plasa oricate bilete doriti care sa se inscrie la aceasta promotie American Dream 888sport, intrucat un maxim de 4 bilete pe zi vor conta.

Sa spunem ca plasati 8 pariuri, realizand diverse combinatii din sporturile americane, cota totala a fiecaruia fiind 4.5. Daca plasati 10$ pe bilet veti cheltui 80$. Daca doua bilete vor fi castigatoare veti avea deja 90$, insa cu siguranta vor exista cel putin doua la care sa fiti incurcat de un singur meci. Astfel, veti primi doua freebeturi in valoare de 10$ fiecare, castigul total putand depasi, in final, chiar si 200$. Freebeturile vor fi creditate in maxim 72 ore de la stabilirea biletului. Daca un meci este anulat/amanat, biletul nu va mai fi eligibil pentru promotie. Valoarea freebetului expira dupa 7 zile.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Promotie Australian Open 888sport Aproape toate casele de pariuri au afisat promotii pentru editia din acest an a Openului Australian, insa doar cateva merita bagate in seama. Una dintre aceste oferte tentante vine […]
  • Freebet 888Sport Champions League Casa de pariuri are destule promotii pe site, insa pana in aceasta luna nu avea niciuna privind competitia suprema de fotbal inter-cluburi si anume Champions League. Ei bine, a […]

Comentariile sunt inchise.