Cote marite Unibet Liga Campionilor

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Cote marite Unibet Liga Campionilor

Cote marite Unibet Liga Campionilor

Dupa mai bine de doua luni de asteptare revine pe micile ecrane spectacolul Champions League, despre aceasta faza a optimilor scriind un articol zilele trecute.

Dintre cele 4 optimi de finala care se disputa la mijlocul acestei saptamani, jumatate sunt destul de interesante, casa online Unibet surprinzandu-ne cu doua cote marite reprezentand accederea in sferturile de finala a favoritelor. Cele doua dueluri vor avea loc intre AS Roma si Real Madrid, respectiv PSG si Chelsea.

Aceste cote marite Unibet Liga Campionilor la care ne referim acum vizeaza calificarea in sferturi a lui PSG si a madrilenilor.

Meciul tur dintre PSG si Chelsea se va disputa diseara, 16 februarie, iar cel dintre AS Roma si Real Madrid maine seara. Oferta nu se incheie insa odata cu disputarea primei manse, ci veti putea paria pe aceste cote marite Unibet Liga Campionilor pana pe 8, respectiv 9 martie, data la care se va disputa returul. Evident, cotele vor fi ajustate in functie de rezultate. In acest moment, cota celor de la Real Madrid de a avansa in sferturi, daca accesati categoria „Unibet featured” (varianta in romana), este 1.4, iar cea ca PSG sa se califice in sferturi este 2.1.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Daca am selecta sub-categoria Liga Campionilor, am vedea ca madrilenii au o cota de 1.18 la calificare, iar parizienii cota 1.58. Asadar, utilizand optiunea Unibet featured puteti castiga mult mai mult. Singurul dezavantaj al acestor cote marite este acela ca ele nu pot fi combinate.

Aceste cote marite Unibet Liga Campionilor nu se refera insa doar la duelurile din optimile de finala.

Primele doua favorite la castigarea trofeului, Barcelona si Bayern Munchen, au si ele cota marita in cadrul acestei oferte. Astfel, cota catalanilor la castigarea competitiei in acest sezon este 4.5, pe cand cea a bavarezilor este 4.75. Daca accesam cotele in mod normal, din sub-categoria Liga Campionilor, observam ca Barcelona este cotata cu 3.35 la castigarea competitiei, iar Bayern Munchen cu 3.95. Nu uitati ca, in afara de aceasta oferta, daca pariati la Unibet pe meciurile din Champions League, vi se pot returna banii daca se marcheaza in prelungirile partidei, iar biletul dumneavoastra este necastigator.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri optimi Champions League 2016 In aceasta saptamana se va disputa turul primelor 4 optimi de finala din Champions League, urmand ca saptamana viitoare sa se desfasoare celelalte optimi. Din cele 8 dueluri, doua […]
  • Pariuri sferturi cupe europene 2016 Astazi, 12 aprilie si maine, 13 aprilie, vom viziona cea de-a doua mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor, pe cand joi ne vom delecta cu returul sferturilor de finala din […]

Comentariile sunt inchise.