Freebet 888Sport Champions League

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Freebet 888Sport Champions League

Freebet 888Sport Champions League

Casa de pariuri 888 Sports are destule promotii pe site, insa pana in aceasta luna nu avea niciuna privind competitia suprema de fotbal inter-cluburi si anume Champions League.

Ei bine, a fost rezolvata si aceasta problema, intrucat, pe durata optimilor de finala, in fiecare saptamana de competitie puteti castiga un freebet 888Sport Champions League. Puteti obtine asta destul de simplu. Dupa ce va inregistrati, butonul gasindu-se pe pagina promotiei, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati un bilet atat marti, cat si miercuri care  sa contina doar meciuri din Champions League din acea saptamana. Evident, puteti plasa si un singur meci, nu doar un bilet multiplu, miza minima fiind de 5 dolari, iar cota minima 1.5. In cazul in care plasati mai multe meciuri pe bilet, cota totala trebuie sa fie 1.5, nu cea a fiecarui meci.

Acest freebet 888Sport Champions League este in valoare de 5 dolari, fiind creditat in fiecare joi.

Evident, asta daca ati indeplinit cerintele. Pentru a fi eligibile pentru promotie, pariurile trebuie sa fie ori castigatoare, ori pierdute. Cele anulate (rambursari de miza, cel mai des) nu sunt luate in considerare. Valoarea freebetului nu va va fi creditata in cont in cazul unui castig si va expira dupa 7 zile. Spre exemplu, daca plasati cei 5 dolari pe o cota totala de 4.00, in cazul in care pariul/biletul va fi castigator, in cont vi se vor credita 15 dolari. De asemenea, valoarea pariului trebuie plasata in intregime si nu divizata. Aceasta nu poate fi folosita pentru pariuri Each Way sau pentru pariuri tip Permutari (Permutations).

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

Pentru cele doua meciuri de maine, 23 februarie, casa online 888 Sports va ofera 281, respectiv 291 variante de pariere.

Cu atatea variante de pariuri, sansele ca o cota de minim 1.5 sa fie castigatoare cresc considerabil. Atentie, pariurile trebuie sa se decida pana miercuri. Nu puteti plasa din mansa tur pariuri vizand echipa care o sa se califice.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Promotie Australian Open 888sport Aproape toate casele de pariuri au afisat promotii pentru editia din acest an a Openului Australian, insa doar cateva merita bagate in seama. Una dintre aceste oferte tentante vine […]
  • Promotie American Dream 888sport Ne aflam in plin sezon in NHL si NBA, iubitorii sporturilor americane, incluzand aici si NFL, avand un motiv in plus sa aleaga casa de pariuri 888sport. Aceasta promotie American […]

Comentariile sunt inchise.