Pariuri handbal feminin Norvegia vs Romania

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri handbal feminin Norvegia vs Romania

Pariuri handbal feminin Norvegia vs Romania

Romania putem spune ca este deja calificata la Campionatul European de handbal feminin, chiar daca mai are 3 meciuri de disputat.

Asta se datoreaza in mare parte meciului de miercuri, in care Romania a invins pe teren propriu campioana mondiala Norvegia. A fost prima victorie a romancelor in fata norvegiencelor dupa 16 ani. La final tabela arata scorul de 25-20, dupa ce la pauza diferenta era de 7 goluri. Diferenta s-a facut si la aruncarile de la 7 metri, noi fructificand 6 din 6, iar nordicele 4 din 8.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Astfel, Romania este lider intr-o grupa cu Norvegia, Belarus si Lituania. In conditiile in care romancele au 6 puncte, iar bielorusele, care se afla pe poziitia a treia, au doua puncte, putem spune, fara teama de a gresi, ca deja am obtinut biletele la EURO 2016. Acolo se califica automat primele doua din fiecare grupa, la care se adauga cea mai buna a treia echipa din cele 7 grupe de calificare. In afara partidei cu Norvegia, mai avem meciuri cu Lituania in deplasare si Belarus pe teren propriu. In tur le-am invins pe lituanience, scor 29-20, iar pe bieloruse cu 25-23, dupa ce la pauza ele ne-au condus cu doua goluri diferenta. Ar fi extraordinar daca si duminica am invinge Norvegia si am termina grupa cu 6 victorii.

Totusi, nu va fi usor, fiindca la pariuri handbal feminin Norvegia porneste favorita destul de clara.

Aceasta are cota 1.23 la victorie, fata de 5.2 a romancelor. Si in mansa tur insa, norvegiencele porneau favorite, Romania avand cota 3.15. Mai sunt cateva pariuri, insa nu foarte interesante. Pana la ora meciului cu siguranta vor mai fi afisate cateva. Daca veti plasa pariuri handbal feminin pe acest meci, nu o faceti neaparat in mod subiectiv. Romania va juca impotriva Lituaniei pe 1-2 iunie, meciul cu Belarus avand loc pe 4 iunie. Ar fi o performanta foarte mare si daca Romania va castiga grupa, lucru destul de realizabil daca Norvegia nu va invinge duminica la mai mult de 4 goluri diferenta.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri Campionatul European handbal feminin Maine, 4 decembrie, va incepe editia cu numarul 12 a Campionatului European de handbal feminin si a doua gazduita de Suedia. Competitia se va incheia pe 18 decembrie, toate […]
  • Pariuri Eurobasket 2015 Faza grupelor la Eurobasket masculin s-a incheiat, astazi fiind o zi de pauza, maine incepand optimile de finala. In fiecare dintre cele 4 grupe au participat 6 echipe, primele 4 […]

Comentariile sunt inchise.