Rotiri gratuite Calendarul de Primavara Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Rotiri gratuite Calendarul de Primavara Unibet

Rotiri gratuite Calendarul de Primavara Unibet

De astazi, 23 martie pana pe 31 martie, casa online Unibet ne surprinde cu acest Calendar de Primavara. Preluand modelul Calendarului Festiv Unibet, desfasurat in luna decembrie a fiecarui an, aici in cele 9 zile ale promotiei vom avea una care va dura de la ora 00:01 pana la  23:59 doar in acea zi.

In prima zi ni s-au pregatit 10 rotiri gratuite Calendarul de Primavara Unibet la jocul Starbust.

Pentru a primi rotirile nu trebuie decat sa va logati. Apoi accesati jocul Starbust si veti qasi rotirile gratuite in cont. Asta nu este insa tot! Daca veti rula in cursul zilei de azi 125, 250 sau 500 lei la acelasi joc Starbust, maine veti primi automat 10, 25, respectiv 50 runde gratuite, in functie de rulaj. Rotirile gratuite vor fi acordate maine, la ora 17:00.

Atentie, inainte de a incepe rulajul trebuie sa optati pentru aceasta promotie!

Pentru a obtine rundele gratuite suplimentare trebuie sa rulati fondurile relae, nu cele obtinute in urma celor 10 runde gratuite. Cu alte cuvinte, pentru a intreprinde aceasta actiune, trebuie sa aveti bani in cont. Sa spunem ca rotirile gratuite nu se pot cumula. Spre exemplu, daca veti rula 500+250+125 lei = 875 lei, veti primi 50 rotiri, ci nu 85. Toate rotirile gratuite neutilizabile vor expira in termen de 7 zile de la creditare. Toate castigurile de pe urma acestor rotiri gratuite Calendarul de Primavara Unibet sunt sub forma de bani bonus. Aceste fonduri bonus au o cerinta de rulaj de minim 25 de ori inainte de a putea fi retrase. Banii bonus pot fi utilizati la 108 jocuri, care va vor fi afisate in pagina promotiei.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Cu siguranta in cele 8 zile ramase pana la sfarsitul lunii martie vom avea parte de promotii mai tentante. Sa recunoastem, aceasta nu este prea grozava, cel putin nu cea cu 10 runde gratuite fara rulaj. In ciuda faptului ca sunt gratuite, castigul trebuie rulat, insa si miza pe o runda gratuita este de doar 0.01 euro, in cele mai multe cazuri castigul nefiind demn de luat in seama. Trebuie insa sa felicitam casa de pariuri Unibet pentru aceasta initiativa.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Incepe Calendarul Festiv Unibet Dupa cum v-a obisnuit in ultimii ani, casa de pariuri ofera cate o promotie pe zi incepand cu prima zi a lunii decembrie pana de Craciun. Acest Calendar Festiv are o sectiune […]
  • Rotiri gratuite Calendarul Primaverii Unibet Mai sunt 4 zile pana la incheierea promotiilor din cadrul Primaverii Unibet, iar pana acum acestea nu ne-au dezamagit. Astazi Unibet ''a pus frana'' promotiilor interesante, […]

Comentariile sunt inchise.