Pariu fara risc Calendarul de Primavara Unibet

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariu fara risc Calendarul de Primavara Unibet

Pariu fara risc Calendarul de Primavara Unibet

A doua zi a Calendarului de Primavara Unibet vine cu o promotie ceva mai interesanta ca ieri.

Concret, aveti sansa de a intra in posesia unui pariu fara risc de 100% pana la 50 lei. Pentru a il primi trebuie sa rulati minim 100 lei la cazino live. Partea buna este aceea ca putem alege oricare dintre cele 8 jocuri din acea sectiune. Dupa ce ati indeplinit cerinta si anume rularea unei sume de minim 100 lei, veti ”primi” imediat un pariu fara risc pre-live in valoare de maxim 50 lei. Trebuie doar sa-l acceptati.

Pentru a beneficia de acest pariu fara risc Calendarul de Primavara Unibet, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati un pariu de maxim 50 lei pe un anumit eveniment.

Daca acesta este pierzator, cei 50 lei vi se vor returna in cont sub forma de bani reali. Inainte de a incepe insa aceasta provocare trebuie sa acceptati oferta din ”Oferta de bonusuri –> Bonusuri active”. Pentru a gasi aceasta categorie accesati ”Contul meu”. Acest pariu fara risc Calendarul de Primavara Unibet il puteti primi pana astazi, 24 martie, ora 23:59, trebuind sa fie folosit tot in cursul zilei de azi.

Atentie insa, pariurile la Cazino Live cu plata 1:1 nu se vor lua in calcul pentru primirea acestui pariu fara risc Calendarul de Primavara Unibet.

Aici ne referim la pariuri pe rosu/negru, mare/mic, par/impar. Dupa ce ati rulat minim 100 lei, mergeti din nou la sectiunea ”oferta de bonusuri” despre care am vorbit mai sus. Imediat dupa acceptare, primul pariu pre-meci va fi considerat pariu fara risc, iar bonusul primit nu va avea nicio restrictie de pariere. Pentru biletele in sistem este luat in considerare doar primul pariu stabilit pentru rambursare. Evident, daca pariul fara risc este castigator, oferta de bonus este finalizata. Atentie, nu puteti avea mai multe bonusuri simultan. Aici ne referim mai ales la eventualul bonus de ieri, din prima zi a Calendarului de Primavara, conform caruia primeati astazi un numar de runde gratuite daca ieri indeplineati anumite cerinte. Nu uitati ca promotiile Calendarului de Primavara sunt abia sunt la inceput si vor continua in fiecare zi, pana pe 31 martie.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariu fara risc Wimbledon Nu credem ca ne poate contrazice nimeni cand spunem ca este casa de pariuri care ofera cele mai multe promotii. Maine va incepe turneul de Grand Slam de la Wimbledon, iar pe langa […]
  • Pariu fara risc ultima zi Calendarul de Primavara Unibet Astazi este ultima zi a Calendarului de Primavara Unibet, casa de pariuri venind cu un bonus care cu siguranta va fi pe placul multora. Este vorba despre un pariu fara risc ultima zi […]

Comentariile sunt inchise.