Pariuri curling masculin Canada vs Danemarca

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri curling masculin Canada vs Danemarca

Pariuri curling masculin Canada vs Danemarca

Pe 2 aprilie a inceput o noua editie a Campionatului Mondial de curling masculin, iar astazi, incepand cu ora 16:00, va avea loc finala.

In Round Robin au participat 12 echipe, primele 4 mergand in semifinale. Acestea au fost, in ordinea clasamentului, Canada, Danemarca, Japonia si SUA. Tara gazda, Elvetia, a terminat pe pozitia a noua, ”lanterna rosie” fiind Germania. In play-off Canada o invingea pe Danemarca, scor 5-3, calificandu-se direct in finala. In cealalta partida din play-off SUA o invingea cu 5-4 pe Japonia, calificandu-se in semifinale. Aici americanii au fost invinsi destul de clar de danezi cu scorul de 3-9.

Astfel, Danemarca va juca in finala contra Canadei, iar in finala mica Japonia va intalni SUA. Pentru cei ce nu sunt familiarizati cu acest sistem din fazele finale de la curling, sa spunem ca jucatorii din Canada s-au calificat direct in finala deoarece in Round Robin au terminat pe una din primele doua pozitii. In schimb, cei ce au terminat pe pozitiile 3 si 4 in Round Robin au disputat partida din play-off, castigatoarea ajungand in semifinala. In acest moment este in plina desfasurare finala mica dintre Japonia si SUA.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

In play-off am avut parte de un meci echilibrat in prima parte intre Canada si Danemarca. Acest echilibru s-a rupt in endul 7, in care canadienii au reusit sa ia 3 puncte. De aici nu a fost decat o formalitate pentru non-europeni sa castige meciul. In Round Robin Canada se impunea cu 11-8 in fata Danemarcei. Danezii incepusera foarte bine, conducand cu 3-1 dupa doua enduri, insa canadienii au revenit pe parcurs. Dupa 10 enduri scorul a fost egal, intrandu-se, astfel, intr-un end suplimentar, in care Canada s-a impus cu 3-0. De punctat ca anul trecut canadienii s-au oprit doar in semifinale.

Casa online 888 Sports ofera cateva pariuri curling masculin Canada vs Danemarca.

Canadienii pornesc mari favoriti, fiind cotati cu 1.15, fata de 4.75, cota oponentei. Noi opinam ca o sa fie o partida echilibrata, iar daca danezii se vor concentra pe toata durata finalei, ar putea chiar sa castige.

Pariuri curling masculin Canada vs Danemarca se mai pot plasa si in ceea ce priveste numarul de enduri.

Limita este 14.5 enduri, cota pentru a se depasi acest numar fiind 2.6. O cota care ne face cu ochiul (1.67) este cea conform careia Danemarca nu va pierde la mai mult de doua enduri aceasta partida.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri CM hochei pe gheata 2016 Pe 6 mai va incepe editia cu numarul 80 a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, una care se va disputa in Rusia. Aceasta va dura doua saptamani si jumatate. Actuala campioana […]
  • Pariuri optimi Cupa Davis 2016 In acest weekend se vor disputa optimile de finala ale Grupei Mondiale din Cupa Davis, detinatoarea trofeului fiind Marea Britanie. Din pacate, Romania nu se mai afla de multi ani […]

Comentariile sunt inchise.