Pariurile live te pot duce in Malta

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariurile live te pot duce in Malta

Pariurile live te pot duce in Malta

Incepand de astazi, 11 aprilie, casa de pariuri Unibet va realiza un concurs pana pe 23 aprilie pentru toti pasionatii de pariuri live.

In urma acestui concurs, primii 10 clasati vor obtine un pachet de calatorie catre Malta, pentru a participa la Campionatul de Pariere Live, care se va desfasura pe 29 mai. In clasament conteaza doar biletele castigatoare, lucru care ni se pare benefic, deoarece, in acest fel, diferentele dintre cei ce pariaza multi bani si cei ce pariaza putini bani, insa au castiguri constante, se micsoreaza. Clasamentul va fi intocmit inmultind suma mizata cu numarul evenimentelor de pe bilet si cota totala a biletului. Pentru a conta in clasament, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa optati pentru promotie. Cota minima totala trebuie sa fie 1.2.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Puteti plasa mai multe selectii pe un bilet de joc, dar, avand in vedere ca vorbim despre evenimente live, probabilitatea ca ele sa iasa este destul de mica, mai ales daca avem mai mult de 3 evenimente, sa zicem. Sigur, se pot gasi 4-5 evenimente, fiecare avand cota aproximativ 1.05, insa si asa riscul este destul de mare. Clasamentul calificarilor va fi actualizat zilnic, incepand cu data de 12 aprilie, la ora 16:00.

Pariurile live te pot duce in Malta, acolo unde vei concura cu alti 9 jucatori.

Acolo pariurile vor fi efectuate pe iPad, unul oferit de Unibet imediat dupa stabilirea clasamentului final in modul online. Vi se va crea un cont separat, creditat cu 100 euro. Evident, trebuie sa aveti cel mai mare profit pana la final pentru a castiga. Problema este timpul, unul prea scurt, spunem noi. Acest concurs de pariere live va avea loc pe 29 mai, intre orele 17:00 si 21:00. Singura conditie de acolo este ca un participant sa plaseze minim 30 pariuri in acea perioada de 4 ore. Practic, putem spune ca este vorba despre o loterie. Astfel, strategiile devin foarte importante, la fel si studierea tuturor meciurilor din acel interval cu o zi inainte.

Ocupantul primei pozitii in Campionatul de Pariere Live se va alege cu 8 000 euro, cel de pe pozitia secunda va lua jumatate, asta continuand pana la pozitia a patra. Ocupantii locurilor 5-10 se vor alege doar cu iPadul, pe care, de altfel, il vor obtine si ceilalti participanti.

Intra si tu in competitie, iar pariurile live te pot duce in Malta, unde vei avea cazarea asigurata pentru 3 nopti la hotelul InterContinental Malta.

De asemenea, vei beneficia de 250 euro bani de buzunar, dar si de mic-dejun si cina incluse si de o invitatie la petrecerea jucatorilor.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Castiga un loc la Unibet Open Dupa promotia privind lupta dintre Mayweather si Pacquiao, vine cu o alta provocare, una de pe urma careia puteti calatori la Glasgow. Pe scurt, primii 10 clasati in concursul de […]
  • Concurs Unibet Wimbledon Astazi incepe al treilea turneu de Grand Slam al anului, iar casa de pariuri se intrece in oferte care mai de care mai interesante. Dupa rambursarea pariului in eventualitatea […]

Comentariile sunt inchise.