Pariuri box Bute vs Badou

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri box Bute vs Badou

Pariuri box Bute vs Badou

In varsta de 36 ani, Lucian Bute va boxa unul din ultimele sale meciuri din cariera pe 1 mai, la ora 5:00, in SUA.

Mai exact, va fi meciul cu numarul 36 din cariera de profesionist a romanului. Adversar va fi suedezul Jack Badou, care, din 22 lupte a pierdut una singura si a terminat una la egalitate. Suedezul cu 4 ani mai tanar ca Lucian Bute detine centura la categoria mijlocie, punand-o in joc la acest meci. Ultimul meci al suedezului a avut loc in luna septembrie a anului trecut, invingandu-l pe britanicul George Groves, partida desfasurata tot in SUA. De altfel, ultimele 17 meciuri ale lui Badou s-au desfasurat in SUA.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

Lucian Bute s-a apucat de boxul profesionist in 2003. Pana in 2011 romanul nu a pierdut nicio lupta, insa din 2012 ”Mr.Knock-out” a pierdut 3 meciuri din 5. Ultimul a avut loc in luna noiembrie a anului 2015, in Canada, cand Bute a fost invins de britanicul James De Gale.

Pariuri box Bute vs Badou pot fi gasite in numar de 13 la casa de pariuri 888 Sports.

Aici suedezul este favorit destul de clar, avand cota 1.25, fata de 4.00 a lui Lucian. In general, boxul profesionist nu ofera surprize prea mari, mai ales cand vorbim despre 12 runde. Avand in vedere asta, dar si faptul ca Bute are 4 ani mai mult decat adversarul sau, diferenta care conteaza destul de mult la aceasta varsta, ne este greu sa credem ca Bute va castiga meciul. Cota care spune ca lupta va dura maxim 9 runde este 3.00. Pe de alta parte, sa spunem ca suedezul a disputat pana acum doar doua partide de 12 runde, in ambele decizia venind dupa acestea. Cu  alte cuvinte, nu s-a inregistrat niciun knock-out.

La pariuri box Bute este cotat cu 8.00 pentru a castiga dupa 12 runde si cu 7.00 pentru a se impune prin knock-out.

Mai mult, ni se ofera posibilitatea de a prezice in ce perioada se va efectua eventualul knock-out. Cota ca Jack Badou sa obtina knock-outul intre rundele 4 si 6, respectiv 7 si 9, este 10.0. Pentru alte pariuri la acest meci consultati casa de pariuri 888 Sports.

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri box DeGale vs Bute Lucian Bute va juca duminica dimineata, incepand cu ora 04:00, partida cu britanicul James DeGale, fiind pus in joc titlul la categoria super-mijlocie. Cel mai recent meci al lui […]
  • Pariuri hochei pe gheata CM 2015 Pe 1 mai a inceput o noua editie a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, gazduita de Praga si Ostrava, Cehia. Campioana anul trecut a fost Rusia, care a invins-o in finala pe […]

Comentariile sunt inchise.