Pariuri CM hochei pe gheata 2016

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Pariuri CM hochei pe gheata 2016

Pariuri CM hochei pe gheata 2016

Pe 6 mai va incepe editia cu numarul 80 a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, una care se va disputa in Rusia. Aceasta va dura doua saptamani si jumatate.

Actuala campioana este Canada, care se afla la titlul cu numarul 25. Aceasta a invins-o in finala pe Rusia. Medalia de bronz a fost cucerita de SUA, locul al patrulea revenindu-i Cehiei. Cat despre Romania, aceasta promova anul trecut in Divizia I, a doua scena valorica, insa la Campionatul Mondial disputat in urma cu 3 saptamani aceasta a terminat pe ultimul loc in grupa, cu doar 8 goluri marcate si 32 primite. In consecinta, Romania a retrogradat inapoi in Divizia a II-a.

Profita acum de bonusul de 45 RON gratuit oferit de 888 si plaseaza un pariu!

La Campionatul Mondial sunt doua grupe a cate 8 echipe, ultima din fiecare grupa urmand sa retrogradeze in Divizia I. Primele 4 echipe se vor califica in sferturi. In grupa A, care se va desfasura la Moscova, le avem pe Rusia, Suedia, Cehia, Elvetia, Letonia, Norvegia, Danemarca si Kazahstan, cealalta grupa, disputata la Sankt Petersburg, fiind formata din Canada, Finlanda, SUA, Slovacia,  Belarus, Franta, Germania si Ungaria.

Casa online 888 Sports ofera 23 pariuri CM hochei pe gheata 2016 in ceea ce priveste performanta din turneu.

Favorita la a castiga titlul este tara gazda, Rusia, avand cota 3.00. Aceasta este urmata de Canada (3.2), Finlanda (4.00) si Suedia (7.5). Sa spunem ca Rusia sau URSS a castigat in urma cu doi ani titlul cu numarul 27 din istorie. Atentie, pana anul trecut Canada nu mai ajunsese din 2009 in semifinalele Campionatului Mondial.

Pariuri CM hochei pe gheata 2016 vizeaza si cea mai buna clasare dintr-un duel, dar si alte aspecte.

Spre exemplu, in duelul de la distanta dintre Canada si Suedia, nord-americanii sunt favoriti la o clasare mai buna, cu o cota de 1.36, fata de 3.00 a suedezilor. Celelalte aspecte despre care vorbeam mai sus vizeaza echipele care vor ajunge in semifinale. Totodata, putem pronostica echipa care va lua cele mai multe minute de penalizare in acest turneu, precum si pe cea care va inscrie cel mai mult. Pentru alte pariuri CM hochei pe gheata 2016 consultati casa online 888 Sports.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariuri hochei pe gheata CM 2015 Pe 1 mai a inceput o noua editie a Campionatului Mondial de hochei pe gheata, gazduita de Praga si Ostrava, Cehia. Campioana anul trecut a fost Rusia, care a invins-o in finala pe […]
  • Pariuri Campionatul European volei feminin 2015 Sambata, 26 septembrie, va incepe editia cu numarul 29 a Campionatului European de volei feminin din Olanda si Belgia, la care vor participa 16 echipe, printre care si […]

Comentariile sunt inchise.