EURO 2016 – Unibet cel mai indicat loc sa pariezi online

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

EURO 2016 - Unibet cel mai indicat loc sa pariezi online

EURO 2016 – Unibet cel mai indicat loc sa pariezi online

Cu ocazia turneului final, casa de pariuri Unibet va crea o sectiune speciala in care vor fi postate atat promotii dedicate turneului final, cat si alte aspecte, precum statistici, informatii sau analize.

Evident, vor predomina promotiile, unele vizand nationala lui ”Tata” Puiu. Aici o includem pe cea care ne ofera primul pariu live ”din partea casei” la toate meciurile Romaniei. Pentru asta trebuie sa mizezi 50 lei pe fiecare meci al Romaniei, inainte  de inceperea lui.

O alta promotie vizeaza cotele marite special pentru fiecare zi de turneu. In meciul de deschidere dintre Franta si Romania, Unibet va propune 3 optiuni de pariu ce beneficiaza de cote marite. Este vorba de optiunea ce il da pe Olivier Giroud ca marcator, dar si cea care spune ca scorul la pauza va fi 0-0, cea de-a treia fiind ca ambele echipe vor inscrie in meci.

EURO 2016 – Unibet cel mai indicat loc sa pariezi online, promotiile continuand cu rambursarea mizelor.

Prima optiune de rambursare consta in plasarea unui pariu pe castigatorul competitiei pana maine, 10 iunie, la ora meciului, iar echipa pe care ati mizat sa fie eliminata in urma unui penalty. Rambursarea va fi maxim 200 lei. A doua optiune de rambursare se activeaza daca ati plasat un pariu pe pietele scor corect, pauza/final, primul marcator sau ultimul marcator al unui meci, pariul nu este castigator, iar in meciul respectiv s-a inscris in minutele de prelungire. Rambursarea maxima aici e 400 lei.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

O competitie organizata de casa de pariuri Unibet se numeste roadtoparis, despre care am vorbit in articolul de ieri. Aici puteti castiga tricouri ale nationalelor semnate de jucatori ce au scris istorie, ghete de fotbal, Playstationuri, Xboxuri sau camere Go Pro, acordandu-se un premiu in fiecare zi a competitiei. Participarea este gratuita, concursul constand in oferirea de scoruri sau rezultate corecte. Exista o aplicatie speciala pentru acest concurs, unul care cei de la Unibet l-au implementat si pe site-ul lor, fiind, astfel, mai usor de gasit de catre utilizatori.

EURO 2016 – Unibet cel mai indicat loc sa pariezi online si datorita altor altor aspecte decat eventuale castiguri.

Aici ne referim la oferirea unor pronosticuri la fiecare meci de la turneul final de catre ambasadorul Unibet, Ilie Dumitrescu. De asemenea, puteti gasi diverse statistici, updatate dupa fiecare meci de la acest turneu final, dar si informatii utile despre competitie.

 

 

S-ar putea sa-ti placa si:

  • EURO 2016 Franta La acest Campionat European de fotbal Franta s-a calificat automat, in calitate de gazda a competitiei, fiindu-i atribuita din oficiu grupa A. De la eliminarea la CM 2014, selectionata […]
  • Pariuri finala EURO 2016 Dolcesport 1 si Pro TV vor transmite astazi, incepand cu ora 22:00, finala Campionatului European de fotbal dintre Franta si Portugalia. Partida se va disputa pe Stade de […]

Comentariile sunt inchise.