Strategii pariuri tenis live

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Strategii pariuri tenis live

Strategii pariuri tenis live

Tenisul este din ce in ce mai cautat la pariuri, din motive foarte simple: un meci nu se poate termina la egalitate, trebuind sa castige unul dintre jucatori, dar si pentru faptul ca sunt foarte multe partide pe zi.

Fiind multe partide pe zi, automat avem ce meci sa alegem in sectiunea „pariuri live’’. Intr-un meci de tenis situatia se poate schimba dintr-o clipa in alta, fiind de ajuns doar un moment de slabiciune pe serviciul propriu pentru ca adversarul sa preia initiativa. De aceea cotele variaza foarte mult pe parcursul unui joc.

Una dintre cele mai bune strategii pariuri tenis live, in opinia noastra, nu iti va aduce un castig foarte mare, insa sansele de a pierde sunt destul de mici, cel putin pe termen lung.

Aceasta consta in alegerea unui meci in care, de preferinta, insa nu obligatoriu, unul dintre jucatori poseda un serviciu redutabil. Ambii jucatori ar trebui sa aiba cote echilibrate la victorie. Apoi secretul consta in asteptarea unui rezultat nefavorabil pe serviciul acelui jucator cu serviciu redutabil. Puteti astepta sa fie condus cu 0-15 sau chiar cu 0-30, daca aveti incredere in serviciul. Piata pe care ar fi bine sa o aveti in vizor este castigarea setului respectiv. Cota ca un jucator sa castige setul devine mai mare daca acesta pierde primul punct pe propriul serviciu si se micsoreaza daca reuseste sa preia conducerea in game. Asta se intampla mai ales daca ne apropiem de finalul setului respectiv. In functie de fluctuatia cotelor, am putea profita de aceste momente, plasand pariuri pe victoria ambilor jucatori in setul respectiv. Ideal ar fi sa asteptam ca respectiva cota sa treaca de 2.00. Astfel, vom calcula mai usor miza pe care va trebui sa o plasam pentru a avea profit.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Puteti adopta multe strategii pariuri tenis live, insa una destul de eficienta poate fi efectuata doar la casele de pariuri Unibet si 888 Sports. Aici gasiti acel action betting, care va permite sa plasati pariuri pe castigatorul urmatorului punct. Si in acest caz cuvantul-cheie este asteptarea. Veti spune ca strategia de a paria pe un punct tine 100% de noroc. Se prea poate, insa sansele sunt mai mari ca un jucator care serveste cat de cat bine sa faca punctul cand este condus cu 30-40. Sigur, exista si alte strategii pariuri tenis live privind scorul in game, in set etc., insa cele pe care le-am prezentat mai sus sunt preferatele noastre.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Metode de joc la pariuri preferate de profesionisti Conform anumitor pariori, alegerea unei strategii este mai importanta decat alegerea meciurilor. In mare masura, tindem sa le dam dreptate, cu conditia ca acea strategie sa fie […]
  • Este avantajos sa pariezi tenis live? Pariurile pe tenis nu au fost intotdeauna o atractie pentru utilizatori, insa in ultimii ani, ele sunt puse la "loc de cinste", alaturi de pariurile pe fotbal. Sigur nu credem ca […]

Comentariile sunt inchise.