Premii de 10000 euro la Campionatul de pariere live Wimbledon

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Premii de 10000 euro la Campionatul de pariere live Wimbledon

Premii de 10000 euro la Campionatul de pariere live Wimbledon

La fel ca precedentele turnee de Grand Slam, si pentru cel de la Wimbledon casa de pariuri Unibet a lansat o promotie.

Aceasta a inceput pe 27 iunie, insa pe pagina dedicata promotiilor a aparut abia astazi. Asta nu inseamna ca nu mai puteti aspira la una din primele pozitii. Si asta deoarece acest campionat este unul live, ceea ce inseamna ca ati putea plasa, teoretic, un pariu pe fiecare punct jucat, datorita optiunii Action Betting.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Primul pas pentru a va inscrie la turneu este de a opta pentru promotie. Butonul se poate gasi pe pagina promotiei, denumita Campionatul de pariere live – Wimbledon. Pentru a intra in clasament trebuie sa plasati doar pariuri live de pe orice tablou de la Wimbledon. Pariurile pre-live nu puncteaza in clasament. Formula dupa care se calculeaza punctajul este: miza*numarul de selectii*cota. Cei care au mai participat la acest gen de concursuri cu siguranta stiu ca 1.2 este cota minima ca un pariu sa poata fi punctat. De asemenea, cunoscatorii stiu ca doar pariurile castigatoare se puncteaza.

Sansa de a castiga o parte din aceste premii de 10 000 euro la Campionatul de pariere live Wimbledon este mai mare daca veti plasa pariurile cu ajutorul mobilului, tabletei sau a Aplicatiei de Pariuri sportive.

Asta fiindca daca folositi  aceste dispozitive punctele pentru fiecare pariu castigator se vor dubla. La sfarsitul competitiei vor fi premiati primii  100 clasati. Toate premiile vor fi distribuite sub forma de bani bonus, acestia trebuind rulati de 3 ori pe cote de minim 1.4 pentru a putea fi retrasi. Primul clasat va primi in cont 3 000 euro bani bonus, al doilea 1 500 euro, al treilea 800 euro, iar al patrulea 500 euro. Ocupantii locurilor 5-10 primesc 200 euro bani bonus, fata de 100 euro cat primesc cei de pe locurile 11-20. Ultimul care se va clasa in premii va fi cel de pe locul 100, care va primi 10 euro bani bonus. Clasamentul va fi actualizat in fiecare zi la ora 15:00. Punctajul trecut in clasament va fi transformat in euro. In cazul unei egalitati in clasamentul final, departajarea va fi facuta in functie de cota totala.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Campionatul de pariere Brazilia 2016 Chiar daca Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va incepe vineri, primele partide de fotbal feminin se vor disputa chiar in aceasta seara, pentru ca seara de maine sa fie […]
  • Unibet prezinta campionatul de pariere US Open Luni se va da startul unei noi editii a turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Deja casa de pariuri a prezentat o oferta pentru acest turneu, oferta care il vizeaza pe […]

Comentariile sunt inchise.