Programul zilnic al JO 2016

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Programul zilnic al JO 2016

Programul zilnic al JO 2016

Nu stim exact scopul, insa de cateva editii incoace fotbalul masculin si cel feminin de la Olimpiada isi disputa primele meciuri cu doua zile inaintea ceremoniei de deschidere.

Primul meci de la Olimpiada se va disputa pe 3 august in fotbalul feminin, cand Suedia va intalni Africa de Sud. Acesta va incepe in Romania in noaptea de 4 august la ora 2:00, casa de pariuri Unibet vazand nordicele mari favorite aici, acordandu-le cota 1.25. De asemenea, in acea zi vor avea loc si antrenamentele la gimnastica masculin.

Pe 4 august este randul fetelor sa se antreneze la gimnastica, dar si al baietilor la fotbal. Primul meci la masculin va avea loc in noaptea de 5 august, tot la ora 2:00, intre Irak si Danemarca. Spre deosebire de meciul de la feminin, aici avem parte de un meci echilibrat, cel putin conform celor de la Unibet, care ofera cota 1.95 pentru o victorie a danezilor. Ceremonia de deschidere va avea loc in dimineata de 6 august, la ora 5:30, insa inainte de aceasta vor intra in competitie arcasii la 22:00 si arcasele 4 ore mai tarziu.

Noi vom avea primele emotii inca din prima seara, pe 6 august la ora 22:00 evoluand spadasinele romane Ana Maria Branza, Simona Gherman si Simona Pop. Incepand cu ora 22:00 se vor desfasura primele 4 runde, dimineata urmatoare, la ora 5:00 avand loc semifinalele si finalele. In dimineata de 7 august, incepand cu ora 7:00 Marian Dragulescu si Andrei Muntean vor evolua in calificarile la gimnastica masculin. Ne punem mari sperante in evolutiile lui Dragulescu la sarituri, care, la 35 de ani, este cotat cu sansa a doua in finala, avand cota 4.00. Practic, conform cotelor, Dragulescu reprezinta cea mai mare speranta la o medalie de aur la aceste Jocuri Olimpice. Ar putea emite pretentii si port-drapelul Romaniei, Catalina Ponor, care probabil ca va evolua in calificarile de la barna dimineata urmatoare.

In programul zilnic al JO 2016 vor fi decernate minim 12 medalii de aur incepand cu data de 6 august.

Primul sport pe echipe care isi va afla medaliatii va fi scrima. Pe 11 august echipa de spada feminin a Romaniei speram sa faca o figura frumoasa si sa cucereasca o medalie cat mai stralucitoare. Spadasinele noastre pornesc cu a doua sansa, dupa China.

Revenind la individual, sa spunem ca programul zilnic al JO 2016 ne ofera posibilitatea de a cuceri multe medalii inca din primele zile.

Daca in dimineata de 7 august speram ca macar una dintre spadasine sa obtina o medalie, dimineata urmatoare asteptam asta de la judoka Andreea Chitu, care a obtinut medalia de aur anul trecut, la Jocurile Olimpice Europene. In dimineata de 9 august va evolua judoka Corina Caprioriu.

Pe 11 august, incepand cu ora 5:00 dimineata Marian Dragulescu va incerca sa ne aduca o medalie, dimineata urmatoare intrand in cursa, daca se va califica in finala, Catalina Ponor.

Echipa de handbal feminin va juca primul meci din grupa inca din prima zi, la ora 9:00 dimineata. Celelalte meciuri din grupa ale tricolorelor se vor disputa noaptea. In urma turneului de pregatire de zilele trecute, sperantele noastre privind o medalie de la singurul sport pe echipe romanesc care ne reprezinta aici au scazut simtitor.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.