2500 RON pentru cea mai mare cota castigatoare din turul Ligii 1

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

2500 RON pentru cea mai mare cota castigatoare din turul Ligii 1

2500 RON pentru cea mai mare cota castigatoare din turul Ligii 1

Pentru aceasta editie de Liga I, Unibet a pregatit o promotie tentanta, mai ales pentru cei ce isi doresc sa plaseze pariuri pe campionatul nostru.

La fel ca in sezonul precedent, si acum se vor disputa 26 etape in sezonul regulat si, implicit, 13 in tur. La sfarsitul celor 13, un utilizator va fi rasplatit cu 2500 RON pentru cea mai mare cota castigatoare din turul Ligii 1. Atentie, ne referim la cota totala de pe bilet, lucru care inseamna ca intr-o etapa puteti plasa maxim 7 pariuri pe un bilet, cate unul pentru fiecare meci al etapei. Sigur, nu exista restrictii in privinta numarului de bilete, putand adauga cate doriti pentru o etapa.

Cei 2500 RON pentru cea mai mare cota castigatoare din turul Ligii 1 se considera bani bonus, trebuind pariati de 3 ori pe cote totale de minim 1.4.

Pentru a conta insa la aceasta promotie trebuie intai sa optati pentru ea, lucru care poate fi facut de pe pagina promotiei. La fel se procedeaza si pentru promotia etapei, fiind suficient si aici sa optezi o singura data si nu in fiecare etapa. Aici premiul va putea fi castigat de toti cei ce plaseaza minim un pariu/bilet, live sau pre-meci, miza minima fiind 50 lei, iar cota minima 1.4, pe un eveniment sau mai multe din Liga I.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

In fiecare etapa va fi ales un meci de catre cei de la Unibet, iar daca ai indeplinit cerintele de mai sus, vei putea primi un pariu fara risc in valoare de 25 sau 50 lei, in functie de rezultatul partidei. Pariul care se califica trebuie plasat inainte sa se incheie meciul ales de Unibet. Spre exemplu, partida aleasa pentru aceasta etapa este cea dintre Astra si Pandurii. Daca ai indeplinit toate conditiile, vei primi un pariu fara risc de 25 lei daca Pandurii va inscrie peste 1.5 goluri si unul de 50 lei daca Astra va reusi acest lucru. Daca ambele echipe vor reusi acest lucru, vei obtine un pariu gratuit tot de 50 lei.

Pariul fara risc va fi creditat pe 4 august si trebuie pariat o singura data pe cota minima de 1.4. La promotie conteaza atat pariurile de pe desktop, cat si cele de pe mobil. Atentie, pariul gratuit nu este disponibil daca utilizati sectiunea ”pariuri vechi” (varianta veche a site-ului). Promotia nu se aplica pentru pariurile plasate din sectiunea ”Promotii Unibet”.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Pariu fara risc Calendar Festiv Unibet Daca in prima zi a Calendaruluui Festiv Unibet promotia nu a fost foarte atractiva, cele de ieri si astazi au fost mai bune. De precizat ca promotia initiala pentru azi implica […]
  • Pariuri final sezon Liga 1 Poimaine, 12 februarie, se va relua campionatul Romaniei, pana la play-off, respectiv play-out ramanand 3 etape. In momentul de fata Astra este lider, urmat fiind la 3 puncte de […]

Comentariile sunt inchise.