Campionatul de pariere Brazilia 2016

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Campionatul de pariere Brazilia 2016

Campionatul de pariere Brazilia 2016

Chiar daca Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice va incepe vineri, primele partide de fotbal feminin se vor disputa chiar in aceasta seara, pentru ca seara de maine sa fie dedicata fotbalului masculin.

Astfel, campionatul de pariere Brazilia 2016 va incepe chiar de astazi.

La el poate participa oricine, insa doar utilizatorii din Europa Centrala si de Est pot lua premii. Fondul total de premiere este de 10 000 euro, care se vor acorda sub forma de bani bonus. Primii 100 clasati vor intra in posesia acestora, primul urmand sa ia 3 000 euro, al doilea 1 500 euro, al treilea 800 euro, pana la ocupantii locurilor 81-100, care vor primi 10 euro bani bonus gratuiti.

In clasament vor intra toti cei ce au plasat pariuri sau bilete castigatoare. Pariurile/biletelle pot fi atat live, cat si pre-live, insa nu combinate. Asta fiindca cele live puncteaza dublu in clasament. Formula de calcul pentru a afla cate puncte vei obtine in clasament este urmatoarea: Miza (convertita in euro)*Numar de pariuri pe bilet*cota minima. Nu exista o miza minima, insa cota minima a unui pariu/bilet este 1.2.

O veste buna, credem noi, este aceea ca in campionatul de pariere Brazilia 2016 clasamentul va fi updatat zilnic.

Astfel vei sti in fiecare zi pe ce pozitie te afli si diferenta de puncte fata de primele locuri. Clasamentul va fi actualizat probabil pe pagina promotiei pana la 16:00, luandu-se in calcul doar rezultatele pana in ziua precedenta. Castigatorii vor fi afisati pe site si notificati personal pana pe 23 august. Banii bonus vor trebui sa fie rulati de 3 ori la o cota minima de 1.4 inainte de a putea fi retrasi.

Pentru campionatul de pariere Brazilia 2016 puteti plasa pariuri pe fiecare din cele 28 sporturi. Nu exista restrictii de pariu pe un eveniment, in sensul ca puteti plasa oricate pariuri doriti. Trebuie doar ca pariurile sa fie plasate doar din sectiunea ”Pariuri Sportive”, nu si din sectiunea ”Promotii Unibet”. De asemenea, pariurile plasate din bani bonus nu vor fi punctate in clasament.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.