Romania are 15 reprezentanti in prima zi a Jocurilor Olimpice

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Romania are 15 reprezentanti in prima zi a Jocurilor Olimpice

Romania are 15 reprezentanti in prima zi a Jocurilor Olimpice

Inca din prima zi a Jocurilor Olimpice suntem indreptatiti sa speram la o medalie romaneasca.

Deocamdata insa, sa spunem ca romania are 15 reprezentanti in prima zi a Jocurilor Olimpice, ultimul concurand maine dimineata, la 02:30.

Pana la aceasta ora, au concurat deja 6 dintre ei. Mai bine zis 7, daca avem in vedere ca la canotaj Romania a concurat la dublu vasle. Cei ce ne-au reprezentat au fost Cristi-Ilie Pirghie si George Palamariu, care au incheiat pe pozitia a treia din 4 echipaje, calificandu-se in semifinale. Din pacate, nu aceeasi soarta a avut-o judoka Monica Ungureanu, aceasta pierzand in fata belgiencei Van Snick in prima runda. Serghei Tvetcov este singurul reprezentant al nostru la ciclism stradal, cursa acestuia neincheindu-se inca.

Spuneam mai sus ca avem o speranta la medalii astazi. Cea despre care vorbim este nimeni alta decat spadasina Ana Maria Branza sau Popescu, cum doriti sa-i spuneti. Aceasta a trecut un prim hop, in optimi urmand a evolua dupa ora 19:30. Din pacate, Branza este singura care s-a calificat in optimi, nici Simona Pop, insa nici Simona Gherman nereusind asta.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Partida de tenis dintre dublurile Mergea/Tecau si Delbonis/Duran se afla in desfasurare, la fel ca partida de tenis de masa dintre Daniela Dodean si indianca Mouma Das. Romanca are o cota de 1.14 la victorie, oferita de casa de pariuri Unibet. O alta jucatoare de tenis de masa, Elizabeta Samara, va incheia programul romanilor de astazi, ea evoluand la 02:30, fiind calificata direct in runda secunda. 

Romania are 15 reprezentanti in prima zi a Jocurilor Olimpice, printre aceste reprezentatii numarandu-se si cea a echipei de handbal feminin a Romaniei. Aceasta va evolua in primul meci din faza grupelor la 01:50, adversara fiind Angola. Romancele pornesc cu prima sansa la castigarea partidei, fiind cotate cu 1.02. La tenis de masa masculin ii avem pe Adrian Crisan si Ovidiu Ionescu, acestia evoluand dupa miezul noptii.

Tot dupa miezul noptii vor evolua si gimnastii Andrei Muntean si Marian Dragulescu, acestia incercand sa obtina calificarea in finala la cel putin unul din aparate. Astazi sperantele tenisului feminin se indreapta catre Monica Niculescu, ea evoluand in prima runda cu paraguayanca Cepede, Unibet acordandu-i romancei cota 1.34.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Favoritii la medalii la JO 2016 pentru fiecare sport Casa online , preferata romanilor cand vine vorba de pariurile online, ofera peste 2000 cote privind sportivii participanti la aceasta competitie, numar care cu siguranta va creste […]
  • Programul zilnic al JO 2016 Nu stim exact scopul, insa de cateva editii incoace fotbalul masculin si cel feminin de la Olimpiada isi disputa primele meciuri cu doua zile inaintea ceremoniei de […]

Comentariile sunt inchise.