Castiga un bonus pentru fiecare medalie a Romaniei la Olimpiada

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Castiga un bonus pentru fiecare medalie a Romaniei la Olimpiada

Castiga un bonus pentru fiecare medalie a Romaniei la Olimpiada

Promotia de la Unibet prin care se castiga un bonus pentru fiecare medalie a Romaniei la Olimpiada vine cum nu se poate mai bine.

Asta fiindca la noapte, incepand cu ora 00:30, echipa Romaniei de spada va juca finala impotriva Chinei, in vreme ce Florin Mergea si Horia Tecau vor disputa maine seara finala de dublu masculin la tenis. Daca sportivii romani vor cuceri aurul, veti primi un pariu gratuit de 30 lei, daca vor lua argintul veti primi unul de 18 lei, iar daca vor obtine bronzul veti beneficia de un pariu gratuit in valoare de 12 lei.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine aceste pariuri gratuite? Primul pas este sa optati pentru promotie, lucru care se poate face din pagina promotiei, aceasta gasindu-se foarte usor. Apoi trebuie sa plasati un pariu de sub sectiunea ”Jocurile Olimpice” pe orice proba doriti, pariul trebuind plasat inainte ca sportivii nostri sa obtina medalia. Valoarea pariului trebuie sa fie minim 50 lei, iar cota minima a pariului sa fie cel putin 1.4. Pariul trebuie sa fie singur pe bilet si inainte de startul meciului (pre-live). Retine ca pariurile gratuite obtinute in urma unei medalii nu se califica la obtinerea bonusului pentru urmatoarea medalie a romanilor, ci doar pariurile plasate pe bani reali.

Sa mai spunem ca poti castiga un bonus pentru fiecare medalie a Romaniei la Olimpiada o singura data pe zi.

Astfel, daca romanii vor obtine doua medalii intr-o zi nu vei putea obtine ambele pariuri gratuite, ci doar pe cel mai mare. Nu se specifica insa daca este vorba despre o zi olimpica, luand in considerare ora de la Rio sau despre fusul orar romanesc. Banuim insa ca se ia in calcul ora de la Rio, fiindca altfel ar exista posibilitatea sa se creeze tot felul de discutii. Promotia se desfasoara pana pe 21 august, pariul gratuit fiind creditat in cont in maxim 72 ore de la obtinerea medaliei de catre sportivii romani.

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.