Promotii inainte de startul marilor campionate

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Promotii inainte de startul marilor campionate

Promotii inainte de startul marilor campionate

Maine va debuta un nou sezon de Premier League, pentru ca saptamanile viitoare sa inceapa si alte ligi tari ale Europei.

Cu aceasta ocazie, casa de pariuri Unibet va propune nu mai putin de 8 cote speciale. Acestea vizeaza cele mai tari campionate din Europa si anume Premier League, La Liga, Serie A si Bundesliga. Atentie insa, cotele sunt valabile doar pana la startul campionatului respectiv, asadar trebuie sa va grabiti daca doriti sa plasati cotele speciale din Premier League. Aceste cote pot fi gasite in sectiunea ”Promotii Unibet”.

Ele constau in oferirea unei cote de 4.00 pentru ca Manchester City sa fie campioana si a uneia de 5.00 pentru ca Sergio Aguero sa devina golgheterul competitiei. Cota ca ambele evenimente sa se intample la sfarsitul editiei 2016-2017 de Premier League este 12.0. In mod normal Manchester City are cota 3.25 la castigarea titlului, iar Aguero 4.25 pentru a deveni golgheter.

Trei promotii inainte de startul marilor campionate avem si pentru La Liga.

Aici Barcelona are cota 2.00 la castigarea campionatului, iar Lionel Messi 3.3 la titlul de cel mai bun marcator. Cota ca ambele evenimente sa se intample este 5.00. In mod normal, in sectiunea Fotbal –> Spania, catalani sunt cotati cu 1.75 la castigarea titlului, pe cand Messi are cota 2.75 ca sa ajunga golgheter.

Astfel, mai avem doua promotii inainte de startul marilor campionate, cate una din Bundesliga si Serie A.

Cea din Bundesliga ofera cota 4.00 ca Bayern Munchen sa castige, iar Robert Lewandowski sa fie golgheter, iar cea din Serie A  propune cota  2.25 ca Juventus sa triumfe, iar Higuain sa fie golgheter.

Cat despre sansele ca aceste cote sa iasa, sa spunem ca sezonul trecut Juventus a castigat titlul, iar Higuain a fost golgheter in Serie A, pe cand juca la Napoli. Si in Bundesliga Bayern Munchen a triumfat, Lewandowski fiind cel mai bun marcator. In schimb, in La Liga Barcelona a triumfat editia trecuta, Messi fiind pe locul 3 in topul golgheterilor, insa sa nu uitam ca argentinianul a fost accidentat o perioada. In Premier League Manchester City a terminat a patra, Aguero fiind pe 2 in clasamentul golgheterilor, la doar o reusita de Harry Kane.

Aceste cote se pot modifica pana la startul noului sezon, insa este putin probabil sa se intample asta. Pariul nu pote fi combinat pe bilet, neexistand miza minima.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Unibet Black Friday Acest Black Friday este mult exagerat in ultimii ani, lovindu-ne de cel putin unul in aproape fiecare saptamana, mai ales in aceasta perioada a anului, incat nu mai stii cand este cel […]
  • Unibet iti ramburseaza miza daca se inscrie in prelungiri Sezonul trecut casa de pariuri a rulat o promotie privind 3 competitii fotbalistice, promotie ce a prins la public. Cele 3 competitii erau Premier League, La Liga si Champions […]

Comentariile sunt inchise.