Biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive

Biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive

Mai sunt doua zile pana la incheierea Jocurilor Olimpice, aceasta fiind ocazia perfecta pentru a plasa biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive.

Asta fiindca in aceste zile se disputa finalele la fotbal, volei sau handbal. Chiar de pe aceste 3 sporturi de echipa vom plasa pariuri pe bilet. Vom incepe cu finala feminina de handbal dintre Franta si Rusia, care se va desfasura pe 20 august, incepand cu ora 21:30. Frantuzoaicele au avut o revenire spectaculoasa in sferturi, cand la jumatatea reprizei secunde erau conduse de Spania cu 6 goluri diferenta. In final, Franta a castigat dupa extra-time. In prelungiri erau sa ajunga frantuzoaicele si in semifinale, cand le-au invins cu 24-23 pe olandeze, formatie care putea egala in ultimele secunde. De cealalta parte, in semifinale Rusia a trecut de campioana olimpica Norvegia. E drept, diferenta a fost tot de un gol. Exista totusi o diferenta de valoare intre Norvegia si echipele intalnite de Franta in fazele eliminatorii, iar jocul celor doua echipe din fazele eliminatorii opinam ca se va vedea si in cel de maine.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Al doilea meci de pe biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive vine din finala masculina de fotbal dintre Brazilia si Germania, care va incepe sambata, la ora 23:00. Brazilia va fi sustinuta de suporteri, insa aceasta a aratat un joc modest in faza grupelor. In sferturi brazilienii au invins Columbia cu 2-0, pentru ca in semifinale sa se impuna in fata celor de la Honduras cu 6-0. Aceste adversare sunt insa mult mai slabe decat echipa Germaniei de tineret. Este adevarat, nemtii au tremurat si ei pentru o calificare in sferturi, acolo invingand Portugalia cu 4-0. In semifinale Germania s-a impus cu 2-0 in fata Nigeriei. Aproape sigur va fi un meci echilibrat, in urma caruia opinam ca nemtii vor castiga medalia de aur.

Ultimul meci de pe biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive la Unibet se va disputa in finala voleiului feminin, intre China si Serbia.

Acesta va incepe duminica dimineata, la 04:15, Unibet vazand un meci extrem de echilibrat. Nu la fel s-a intamplat si in grupe, cand sarboaicele s-au impus in minimum de seturi in fata chinezoaicelor. De altfel, China a terminat grupa pe locul 4, suferind 3 infrangeri. In sferturi insa, asiaticele au reusit o imensa surpriza, impunandu-se in fata Braziliei cu 15-13 in decisiv. In semifinale asiaticele au trecut cu 3-1 de Olanda, fiecare dintre cele 4 seturi incheindu-se la doar doua puncte diferenta. De cealalta parte, Serbia si-a dovedit superioritatea in fata Chinei in grupa, in sferturi impunandu-se in minimum de seturi in fata Rusiei, pentru ca in semifinale sa castige cu 3-2 impotriva SUA, provocand o surpriza destul de mare. Sincer, nu ne-am mira daca asiaticele ar ceda in acest meci, acestea depasindu-si deja nivelul.

Biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive

Biletul traznit al saptamanii la pariuri sportive

S-ar putea sa-ti placa si:

Comentariile sunt inchise.