Unibet prezinta campionatul de pariere US Open

Nota articolului: 9.6 / 10 din 3 voturi

Unibet prezinta campionatul de pariere US Open

Unibet prezinta campionatul de pariere US Open

Luni se va da startul unei noi editii a turneului de la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Deja casa de pariuri Unibet a prezentat o oferta pentru acest turneu, oferta care il vizeaza pe Andy Murray si care se va incheia luni. Acum insa, Unibet prezinta campionatul de pariere US Open, unul disponibil pe tot parcursul turneului. Dupa cum probabil v-ati dat seama, ca sa intrati in clasament trebuie sa plasati cat mai multe pariuri pe US Open, care sa fie si castigatoare.

Bonus Unibet 150 RONIa acum bonusul gratuit in valoare de 150 RON oferit de UNIBET!

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti inainte de a plasa pariuri pe turneul de la US Open este acela de a opta la promotie. Asta se face din pagina promotiei, care poate fi gasita foarte simplu. Apoi puteti paria atat pre-meci, dar si live pe toata durata competitiei. Pariurile plasate de pe mobil, tableta sau direct din browser utilizand Aplicatia pentru Pariuri Sportive iti aduc un numar dublu de puncte in clasament daca vor fi castigatoare. Pariurile trebuiesc plasate doar din sectiunea Pariuri Sportive –> Tenis –> Mare Slem. Clasamentul va fi calculat folosind urmatoarea formula: Miza X Numar selectii de pe bilet X Cota minima. Nu exista miza minima, in vreme ce 1.2 este cota minima. Evident, biletele multiple  trebuie sa contina doar selectii de la US Open.

Unibet prezinta campionatul de pariere US Open, primii 100 clasati la sfarsitul turneului obtinand premii sub forma de bani bonus gratuiti.

Primul clasat va castiga 3 000 euro, al doilea 1 500 euro, al treilea 800 euro, iar al patrulea 500 euro. Ocupantii locurilor 5-10 vor lua 200 euro bani bonus, cei de pe 11-20 vor primi 100 euro si asa mai departe, ocupantii locurilor 81-100 primind 10 euro bani bonus gratuiti. Bonusul trebuie rulat o singura data pe cote minime de 1.4. Premiul va fi disponibil utilizatorilor din Europa Centrala si de Est. Incepand de marti clasamentul va fi actualizat zilnic pana la ora 16:00. In clasament punctajul va fi transformat automat in euro. Pariurile pentru care s-a efectuat Cash-in nu vor fi luate in considerare pentru promotie si nici pentru rulaj.

S-ar putea sa-ti placa si:

  • Oferta Unibet pariuri live US Open Ne apropiem de sfarsitul ultimului Grand Slam al anului si parca ne pare rau ca se termina. La inceputul turneului, venea cu o oferta in care spunea ca vi se va returna miza […]
  • Concurs Unibet Australian Open 2016 Nu mai putin de 3 promotii a lansat casa de pariuri pentru editia din acest sezon a Australian Open. Este adevarat, majoritatea dintre noi am putut sa profitam doar de o promotie […]

Comentariile sunt inchise.